Senior Integrationsutvecklare med erfarenhet av Biztalk och Mulesoft

Senior Integrationsutvecklare med erfarenhet av Biztalk och Mulesoft

Castra · Stockholm · Ansök senast 29 nov. (131 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du ta ditt konsultande till nästa nivå hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Vi vet vad du tänker. Du har hört det förut. Men tro oss, det har du inte. Vårt körsbär på konsulttårtan är något annat. Sök jobbet och smaka själv!

Rollen

Som senior integrationsutvecklare kommer du att ta ledande roll i design ochimplementation av integrationslösningar med tyngdpunkt på Biztalk och Mulesoft. Du kommerarbeta tätt tillsammans med våra affärsenheter för att förstå och uppfylla deras unika behov genom skräddarsydda integrationslösningar. Arbetet innebär även att analysera och optimera befintliga integrationsprocesser för att öka effektiviteten och pålitligheten. Centralt i rollen ärsamverkanmed tvärfunktionella team för att säkerställa att integrationslösningarna är i linje med övergripande företagsmål.

  Erfarenhet

  Vi söker dig med:

  • Djupgående erfarenhet av att arbeta med både Biztalk och Mulesoft, med bevisad framgång inom integrationsutveckling.
  • Styrka i att designa och implementera robusta och skalbara integrationslösningar som möter specifika affärsbehov.
  • Förmågan att arbeta självständigt och som en nyckelaktör i tvärfunktionella team.
  • Stark analytisk förmåga och problemlösningskompetens

  Det bästa åt de bästa – vår personalfilosofi

  Castra är en konsultgrupp inom IT och management. Eller ja, en elite squad kan man säga. Vi samlar de vassaste och mest erfarna konsulterna, helt enkelt för att det är hos oss de får ut max i både kapacitet och livskvalitet.

  Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Det låter lite skrytsamt, förlåt. Men det är faktiskt inte vi som sagt det. Castra har sedan 2017 blivit certifierad av Great Place to Work och har de senaste tre åren blivit utnämnda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Som grädde på moset är vi även Gasell- och Karriärföretag.

  På Castra tror vi på frihet, utveckling och gemenskap. Du som konsult styr själv vilka uppdrag du tar, när du jobbar, om du vill levla upp någon kompetens och hur och mycket lön och semester du tar ut. Att du får bygga din egen logga är bara ytterligare ett bevis. Trodde du det var allt? Då trodde du fel. Stöd av bra chefer, aktiviteter, kompetent och snabbfotad säljstyrka, möjlighet till delägarskap, stora möjligheter attpåverka bolagets framtid och härliga kollegor – listan på vad som gör Castra till en fantastisk arbetsplats kan göras lååång. Summan av kardemumman är att hos oss är möjligheterna bra nära oändliga. Win för alla parter, säger vi.

  Castra har kontor i Göteborg, Stockholm, Eskilstuna, Malmö, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping.

  Läs mer om hur det är att jobba hos oss påcastra.se/konsulterbjudande/

  Har vi lyckats väcka din nyfikenhet?

  Sök direkt via länken eller hör av dig till Charlotta Ljungpå Charlotta.Ljung@castra.se eller 0728716312

  Om arbetsgivaren

  Arbetsgivare

  Castra

  Placering

  Stockholm

  Kontaktperson

  Castra Group AB

  Dela jobbannonsen

  Anmäl annons