Senior Entreprenadbesiktningsman sökes till Diagona!

StudentConsulting · Stockholm

·

Ansök senast 19 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett tekniskt intresse och vill bidra till trygga bygg- & anläggningsprojekt? Är du lösningsorienterad och vill utvecklas i ett spännande bolag? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Diagona AB är en teknikkonsultverksamhet med försäljning av tjänster inom affärsområdena Mätning, Inspektion, Marin, UAS och Byggproduktion. Bolaget är verksam inom bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen sedan år 2015 med en affärsidé om att erbjuda högkvalitativa tjänster till företag, offentliga verksamheter och privatpersoner där lösningar utgår från kundens behov och resultatfokus leder till långsiktiga affärsrelationer.

För Diagonas räkning söker vi nu en Entreprenadbesiktningsman som kommer att ingå i avdelningen Besiktning inom Diagona Inspektion som består av 6 ingenjörer. I rollen kommer du arbeta inom diverse olika uppdrag inom bygg- & fastighetssektorn, bland annat inom projekterings-, produktions- och förvaltningsskeden där fokus är att skapa tydliga förutsättningar för effektiva & kvalitetsmässiga arbetsprocesser och beslut. Rollen som entreprenadbesiktningsman är bred och innefattar huvudsakligen:
  • Genomföra besiktningar inom bygg och fastighet
  • Teknisk uppföljning vid statusinventeringar
  • Projektledning från start till slut
  • Kvalitetssäkring och verkställande av arbetsmetoder
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av Diagona AB och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader med chans till förlängning. För denna tjänst tillämpas varierande arbetstider på projektbasis som omfattar 40h/ vecka. Då tjänsten innefattar frihet under eget ansvar styr du dina egna arbetstider utifrån respektive projekt och utgår till viss del hemifrån och från huvudkontoret i Kista. Kollektivavtal och friskvård tillämpas med möjlighet till förmånsbil, dator och telefon i tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och tidigare arbetslivserfarenhet som besiktningsman inom bygg- och fastighetsbranschen. Du som söker har en godkänd civil-/högskoleingenjörsexamen eller likvärdig utbildning. Vi ser att du har erfarenhet av fältmässiga besiktningar inom hus, fastigheter eller byggentreprenader och har erfarenhet inom fastighetsbranschen. Är du SBR godkänd/ certifierad entreprenadbesiktningsman är detta starkt meriterande för tjänsten. Besitter du även goda kunskaper inom områdena: teknisk due diligence, entreprenadjuridik, UAS, fuktmätning, termografering är detta meriterande. Erfarenhet inom besiktningsområden sprinklersystem, El/kraft, VVS och anläggning bedöms som starkt meriterande.

För att passa in i rollen är du målinriktad och serviceinriktad då du är mån om att skapa kvalitativa processer och beslut. Vidare är du noggrann i de uppgifter du tar dig an samt har en social förmåga då du är utåtriktad. Krav för tjänsten är att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Passar beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm