Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Controller, Stockholm

Brightby Bemanning · Stockholm · Ansök senast 1 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brightby rekryterar nu för kunds räkning en Controller. Kunden med säte i Täby är en ledande leverantör av produkter inom forskning och diagnostik med kontor i Norden och USA.

Som Controller med inriktning mot processer kommer du driva utvecklingen vidare inom Finance och Controlling. Du kommer ha ett övergripande processansvar och en koordinerande roll för processerna som ett led i att skapa bättre beslutsunderlag samt finna potentiella vägar för hur företaget kan utvecklas och bli starkare.

Du kommer att ha en viktig roll inom ekonomifunktionen. Arbetet sker i nära samarbete så väl med CFO som med övriga teamet på ekonomiavdelningen som består av CFO, ekonomichef samt två redovisningsekonomer. Tillsammans bidrar ni till företagets fortsatta framgång.

Arbetsuppgifter och ansvar:

  • Generell support till CFO i finans- och controlling relaterade uppgifter
  • Driva och utveckla processer inom ekonomi och controlling funktionen
  • Arbeta med forecast- och budgetprocessen
  • Finansiella presentationer och viss rapportering
  • Driva och koordinerar analyser
  • Leder och koordinerar projekt inom controlling och ekonomi

Profil & Bakgrund:
Som person ser vi att du är en lagspelare och god kommunikatörsamtidigt som du är noggrann och analytisk. Du trivs med eget ansvar och har en förmåga att upptäcka affärsmöjligheter samt utarbeta strategier för att nå dit. Du är fling på system och använder naturligt digitala metoder för att underlätta processer och utveckling. Du kommer att ha nytta av att ha ett kommersiellt perspektiv i ditt arbete. Du trivs också i en högpresterande miljö och har en positiv och flexibel inställning till förändringar.

Vi ser att du har relevant ekonomiutbildning samt minst 6 års arbetslivserfarenhet inom Controlling/Business Controlling. Du har en bred erfarenhet inom området och är van att arbeta systemtungt för att nå mål.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start så snart som möjligt. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elma Hadziefendic på elma.hadziefendic@meritmind.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brightby Bemanning

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons