Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior avtalsadministratör i Solna

Randstad · Stockholm · Ansök senast 6 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en erfaren senior avtalsadministratör till vår kund inom telekom. Har du erfarenhet av att arbeta administrativt med avtal, att förhandla och är kravställande? Har du baskunskaper i juridik, är självgående och kan starta i Q1 2021? Sök då redan idag!

Ansvarsområden

Här blir du del av ett nytt projekt som kommer att fortlöpa under minst 2021. Dina arbetsuppgifter är att producera uppsägningar/säga upp avtal, skapa och skicka ut bekräftelser samt driva in acceptans/svar från motparten. Kunderna är privatpersoner, företag, fastighetsbolag, juridiska personer osv. Du är ensam i rollen som avtalsadministratör men ingår i och har stöttning av ett team i projektet tillsammans med jurister och projektledare.

Arbetstider

Heltid, visstidsanställning på minst 6 månader med chans till förlängning. Start i Q1 2021. Kontoret är beläget i Solna men just nu sker arbetet på distans hemifrån. 40h/v med flex.

Kvalifikationer

Det här behöver du:
  • Några års kvalificerad erfarenhet av en liknande roll som avtalsadministratör
  • Erfarenhet av att förhandla avtal
  • Gymnasieutbildning
  • Flytande Svenska i tal såväl som i skrift 
  • Goda kunskaper i Engelska i tal såväl som i skrift
  • Baskunskaper i juridik
  • Mycket goda kunskaper Officepaketet
För att trivas och axla rollen behöver du ha några års erfarenhet av att läsa och granska ett avtal, förstå grunderna i vad som utger ett avtal och förstår konsekvenserna av vissa skrivningar. Du har tidigare förhandlat avtal.

Som person är du självgående och har gärna skinn på näsan då du behöver vara kravställande i rollen.  Du har förmågan att ta egna initiativ och har ett strukturerat och noggrant arbetssätt trots ett högt tempo. Du behöver vara senior i rollen för att kunna känna dig trygg i rollen och kunna leverera under press. I rollen kommer det vara en del repetitivt arbete, mycket av liknande och enklare karaktär vilket du också ska trivas med.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-12-06, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons