Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Automationsingenjör

AFRY AB · Malmö · Ansök senast 9 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företagsbeskrivning

Börjar du se dig om efter nya utmaningar till hösten?

AFRY Advanced Automation är en stor organisation inom AFRY, med över 600 engagerade medarbetare i Sverige hjälper vi våra kunder med avancerade tekniska lösningar samtidigt som vi är på väg in i en omställning inom industrin mot en grönare framtid och mer digitaliserad värld. Vi ser därför ett stort behov av att engagera fler kompetenta medarbetare.

Varför ska du välja oss som din nästa arbetsgivare?

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete, tack vare vår bredd och storlek inom vår bransch kan vi erbjuda dig spännande projekt och uppdrag där du är med och gör skillnad. I våra projekt/uppdrag ingår förutom el och automation, även mekanisk konstruktion, process, digitalisering, SCADA applikationer, uppkoppling mot överordnade system och projektledning. Detta ger oss en bred kompetens och vi har flera spännande samarbeten som pågår över stora delar av Norden.


Häng med på vår spännande resa!

Jobbeskrivning

Vi på AFRY och närmare bestämt affärsområdet Advanced Automation South växer och söker nu fler Automationsingenjörer till vårt kontor i Malmö.

Vi arbetar med automation för kunder inom flera olika branscher och vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom automation för industriella applikationer. Vi söker rätt person och finns det fler än en person som är rätt så blir vi mer än glada!

Att vara anställd hos oss skapar förutsättningar för dig att utvecklas och byta inriktning flera gånger utan att byta arbetsgivare. Som Automationsingenjör hos oss kommer du bland annat arbeta med

  • Analys av behov och problem i kundernas produktion
  • Design av automationslösningar avseende såväl HW som mjukvara/funktion
  • Bidra i kalkyl och offertarbete avseende automationsprojekt
  • PLC-programmering och HMI/SCADA-programmering
  • Leda delprojekt
  • Driftsättningar samt FAT/SAT
  • Felsökningar

Kravspecifikation

För att lyckas i rollen hos oss är det centralt att du har ett stort teknikintresse och tycker om att lära dig nya saker. Vi ser att du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola eller annan jämförbar erfarenhet.

Vi söker dig som:

  • har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har flera års erfarenhet av att arbeta som automationsingenjör och kan lösa sammansatta uppdrag med både PLC och HMI/SCADA
  • har B-körkort då resor förekommer i tjänsten

I alla våra rekryteringar läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du en god kommunikationsförmåga och visar engagemang och driv. Du värderar samarbete och är alltid villig att stötta dina kollegor. Dessutom är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Din nyfikenhet och envishet bidrar till att du alltid vill hitta den bästa lösningen!

Är du den vi söker, ansök redan idag!

Ytterligare information

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut. Med det sagt finns det också möjlighet att arbeta hemifrån när man så vill eller behöver om det fungerar med verksamheten. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.

Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!

Om du pendlar till jobbet erbjuder AFRY månadsparkering i Malmö. Vi har lånecyklar om du ska ut på ärenden under dagen och nära till både gym, trevliga lunchrestauranger och bussförbindelser. På två av våra våningar har vi terrasser där man kan njuta av en kopp kaffe i solen.

Vi är flexibla vad gäller anställningsstart. Har du frågor om tjänsten hör av dig till Ahmet så besvarar han gärna dina funderingar. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Emma. Du finner kontaktuppgifter nedan:

Ahmet Barac

Hiring Manager

ahmet.barac@afry.com

+46 72 069 48 09

Emma Karlsson

Recruitment Partner

+46 72 201 48 07

emma.m.karlsson@afry.com

Sista ansökningsdag: 2022-10-09

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons