Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior arbetsledare till stomproduktion, Norra Stockholm

Senior arbetsledare till stomproduktion, Norra Stockholm

HMB Construction AB · Järfälla · Ansök senast 14 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår verksamhet i Norra Stockholm, främst till vårt nuvarande projekt i Järfälla, söker vi en senior arbetsledare!

Om tjänsten

Som arbetsledare hos HMB Construction leder du våra hantverkare inom traditionell byggnation. Vi har medarbetare som är engagerade och intresserade och bidrar gärna med synpunkter och kompetens inom material- och metodval - det gör din uppgift som arbetsledare stimulerande och rolig. Din uppgift är att planera, fördela och leda det dagliga arbetet, för egen personal liksom för underentreprenörer. Du säkerställer och följer upp att tid- och leveransplaner hålls och beställer hem material. Du informerar och kommunicerar dagligen med platschef och arbetare och involveras i daglig problemlösning, både byggteknisk och i mänskliga frågor.

Vem är du?

Du har flerårig erfarenhet som arbetsledare inom platsbyggd stomproduktion vid projekt i nyproducerade bostäder. Din svenska är mycket god och du kan hantera engelska vid behov. Självklart är du van vid datorn som ditt dagliga arbetsverktyg och du har B-körkort.

Som person är du trygg och stabil och har god förmåga att fatta tydliga beslut. Du har erfarenhet av och är bra på att bygga och leda välfungerande arbetslag och vet att olika medarbetare behöver olika ledarskap. Du är en välorganiserad person med högt uppdriven ansvarskänsla. Du tycker om att vara ute på projekten och jobba nära produktionslaget och gillar att varva det med administrativa uppgifter på kontoret.

Eftersom HMB har medarbetare som trivs är vår personalomsättning låg och du får möjligheten att arbeta med yrkesskickliga snickare och betongarbetare som känner engagemang och intresse för projekten.

Vilka är vi?

Vi är 300 arbetskamrater där alla får möjlighet att bli delägare. Att vara ett medarbetarägt företag skapar trygghet, vi vill ha roligt och må bra medan vi arbetar - därför vill vi ha en rimlig tillväxt med bibehållen kvalitet i leveransen och bibehållen god stämning på arbetsplatserna. Vi skapar struktur och ordning utan att bli fyrkantiga. Alla får och vågar framföra åsikter och idéer och goda förslag fångas upp och genomförs. Vi vill vara ett modernt företag med ett modernt ledarskap, därför har vi under de senaste åren satsat på att utveckla vårt ledarskap.

Visst har vi också utvecklingsområden och det är därför vi trivs - det finns alltid något nytt att förbättra när allt är möjligt!

Övrig information

Din ansökan vill vi ha senast den 14 december 2020. Vi kommer dock att bearbeta ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Ansökningar som ej uppfyller kraven bearbetas inte.

Eventuella frågor besvaras av Johan Rosenqvist, 018-172572.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren - HMB Construction AB

HMB Construction är ett av Sveriges 30 största byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vi ger våra medarbetare stort förtroende och förväntar oss kreativitet, ansvarstagande och engagemang i utbyte. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi drygt 300 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad och äldreboenden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HMB Construction AB

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons