Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Accountant för interimsuppdrag

Senior Accountant för interimsuppdrag

Valegro AB · Stockholm · Ansök senast 3 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Interimskonsult sökes för uppdrag inom Redovisning till ett finansbolag

Placering: Stockholm City

Start: Snarast

Omfattning: 100% och ca 5-6 månader med ev. förlängning

Konsultuppdrag:

Du kommer att arbeta i ett redovisningsteam om 5 personer där du rapporterar till Redovisningschefen. Du ansvarar för kontroll och uppföljning av bokföringen, bokslut månads- och årsvis. Skatt, moms och myndighetsrapportering. Du samarbetar med dina kollegor och ansvarar tillsammans med dem för ett antal bolag i såväl Sverige som andra länder i norden och europa.

Dina kvalifikationer:

Du är en erfaren redovisningsekonom som har dokumenterad erfarenhet av att hands-on arbeta med kvalificerad redovisning fram till årsbokslut gärna i mindre ägarledda bolag. Du har en bra överblick och god förmåga att ta dig fram i redovisningsprocessen och är självständig, lösningsorienterad och driven. Du gillar att samarbeta i team och är öppen och kommunikativ. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Välkommen med din ansökan omgående då uppdraget ska tillsättas så fort som möjligt. I detta uppdrag kan du antingen arbeta som underkonsult via Valegro, eller i en anställning hos Valegro och uthyrd som konsult till kunden.

Ansök genom att klicka på "Ansök här"

Erika Klatzkow, Valegro, tel. 0704-121950.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Valegro AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons