Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Account Manager / B2B säljare

Bravura · Stockholm · Ansök senast 24 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av B2B försäljning och är redo för nästa steg i karriären? Brinner du för att skapa framgångsrika affärer på ett växande bolag där individuell utveckling är i fokus? Hos Carotte Group blir du en del av ett sammansvetsat bolag som kännetecknas av ett högt engagemang!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Carotte Group.

Om företagetCarotte är en kvalitativ koncern inom Facility Services som tillhandahåller allt inom catering, event, bemanning och kontorsstäd. Carotte erbjuder integrerad Facility Services med en heltäckande leveranskedja av kvalitativa produkter och tjänster för arbetsplatsen. Några av tjänsterna och produkterna som Carotte erbjuder är bemanning av receptioner, event och catering, företagsrestauranger och lokalvård. Carotte har sitt huvudkontor i Stockholm samt kontor i Göteborg och Malmö.

ArbetsuppgifterI rollen som Senior Account Manager hos Carotte arbetar du med många av bolagets befintliga kunder samt med nykundsbearbetning för att öka antalet köpande kunder. Du ingår i ett mindre säljteam där du får en nyckelroll i arbetet att skapa samt utveckla relationer och affärer. Du arbetar med komplex tjänsteförsäljning och kommer ansvara över några av Carottes större kunder där du har eget budgetansvar.

Du får en gedigen introduktion kring rollen, Carottes utbud och kunder. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Carottes utveckling. I tjänsten finns det stora möjligheter att med tiden växa i rollen som teamleader och på sikt försäljningschef.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning
  • Du talar och skriver flytande på svenska och engelska
  • Det är starkt meriterande om du har branscherfarenhet
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom försäljning/ekonomi är meriterande
För att lyckas i rollen tror vi att du är en målinriktad person som motiveras av att verka i en föränderlig och snabbväxande miljö. Din vilja att uppnå goda resultat och växa i din roll märks tydligt i alla delar av ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig och initiativtagande, du räds inte att komma med nya idéer och uttrycka dina tankar kring förbättringsmöjligheter. För att nå framgång i rollen ser vi även att du besitter en social säkerhet och god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account manager, senior, säljare, account executive, Carotte, B2B, Stockholm

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons