Semestervikarier till vår produktionsenhet i Brännögård

Smurfit Kappa Sverige, Brännögård · Hylte

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår produktionsanläggning i Brännögård, Torup, söker vi ca 40-45 stycken engagerade och ansvarstagande semestervikarier för anställning under sommarmånaderna.

I första hand söker vi maskinoperatörer till vår produktion, och utöver det behöver vi även ersättare till vår utlastning och vissa administrativa tjänster.

Som maskinoperatör vid våra konverteringsmaskiner eller vår wellmaskin ansvarar du för såväl maskininställningar, produktion samt kvalitetssäkring utifrån kundspecifikationer. Du arbetar tillsammans med en eller två kollegor vid respektive maskin. Arbetet är självständigt och ditt huvudsakliga ansvar är att säkerställa att produktens kvalitet ligger inom ramen för Smurfit Kappas krav.

Till utlastningen söker vi 5 stycken truckförare för utlastning av våra produkter på lastbil och järnväg. Du behöver ha behörighet till, och vara van vid att köra motviktstruck.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har fyllt 18 år och har gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter eller inom industrin.

God datorvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Då kollektiva pendlingsmöjligheter saknas till arbetsplatsen behöver du också ha B-körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper:

Du som söker tjänsten ska ha ett stort tekniskt intresse och engagemang samt en god känsla för kvalitet. Som person är du ansvarstagande, noggrann och tycker om att jobba tillsammans med andra människor. Du ska vara positiv och glad och inte rädd för att hugga i där det krävs. Du är flexibel och har god förmåga att ta till dig av arbetsbeskrivningar så att du snabbt kommer in i olika arbetsuppgifter.

Om tjänsterna:

Tjänsterna är visstidsanställningar, med arbetstider 3-skift förlagd måndag till fredag; en vecka förmiddag, en vecka natt och en vecka eftermiddag, nattskiftet börjar söndag kväll. 2-skift förlagd förmiddag måndag till fredag resp. eftermiddag förlagd måndag till torsdag. Även dagtid kan bli aktuellt.

Lön: Fast lön + skifttillägg enligt gällande kollektivavtal (Förpackningsavtalet/grafiska).

För ytterligare frågor om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta HR, Caroline Hass tel. 0345-48327 eller mail: caroline.hass@smurfitkappa.se

Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-01-31. Märk din ansökan Maskinoperatör, Truckförare eller administration, beroende på vilken tjänst som intresserar dig. Skriv också from vilket datum du är tillgänglig att kunna börja arbeta hos oss.

Företagsinformation

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46 000 anställda på mer än 355 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 9 miljarder € 2019.

Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 800 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner och säte i Eslöv. Brännögårdsenheten ligger ca 4,5 mil norr om Halmstad och här arbetar ca 170 medarbetare.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Smurfit Kappa Sverige, Brännögård

Placering

Hylte

Kontaktperson

Smurfit Kappa Sverige AB