Jobbsafari är en del avschibsted logo

SEMESTERVIKARIER TILL KANTHAL I HALLSTAHAMMAR

KANTHAL AB · Hallstahammar · Ansök senast 1 mars

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till Kanthal i Hallstahammar söker vi nu nyfikna och ansvarstagande semestervikarier. Välkommen till en spännande värld där du får lära dig mer om vår produktion och våra kunder och samtidigt utveckla dina kunskaper tillsammans med oss.


Om oss

Kanthal är en del av Sandvik-koncernen och ett världsledande varumärke för produkter och tjänster inom industriell värmeteknologi och motståndsmaterial. I kreativa samarbeten med våra kunder utvecklar vi innovativa lösningar, med fokus på hållbarhet och minsta möjliga miljöpåverkan. Vår avancerade teknologi, i kombination med våra kompetenta medarbetare, ger oss möjligheten att delta i några av världens största och mest spännande projekt.


Arbetsuppgifter

Under sommaren 2021 kommer vi att behöva förstärkning på flera håll. Som semestervikarie på Kanthal i Hallstahammar är du en viktig nyckelspelare som säkerställer att vi kan möta våra kunders behov av produkter även under sommaren. Vi söker personal till våra olika produktionsavsnitt och till våra stödfunktioner inom exempelvis kvalitet och arbetsmiljö, underhåll, forskning och utveckling samt spedition och lager. Vi söker flertalet kompetenser inom olika områden och du kan via denna annons visa ditt intresse för sommarjobb oavsett vilket område som lockar.


Din profil

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller högre inom ett relevant område för den roll du söker. För sommarjobb i vår produktion är det meriterande med utbildning inom verkstad och teknik och vi ser gärna att du har truck- eller traverskort. Har du dessutom erfarenhet från verkstadsindustri, operatörsarbete eller montering är detta meriterande. För övriga tjänster inom våra stödfunktioner söker vi dig med eftergymnasial utbildning inom exempelvis produktionsteknik, kvalitet, logistik och materialvetenskap, men även andra inriktningar kan vara aktuella.


För att trivas tillsammans med oss har du en utåtriktad och inkluderande personlighet och du har lätt för att samarbeta med andra. För oss är det också viktigt att du har en positiv inställning, en stark vilja att lära och en önskan om att utvecklas genom att ta egna initiativ. Naturligtvis är du flexibel och kan hantera flera uppgifter samtidigt. På Kanthal kommer säkerheten alltid främst – därför vill vi att du efterlever detta och bidrar till en säker arbetsplats genom att vara noggrann och ansvarsfull.


På Kanthal är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!


Vill du veta mer om oss?

Besök gärna vår hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig mer om vår spännande verksamhet.


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-01. Läs mer om Sandvik Group och ansök via home.sandvik/karriar, (jobb-id: R0023284).


Kontaktinformation

För frågor gällande tjänsterna är du välkommen att kontakta vår sommarrekrytering via mail: sommarjobb@sandvik.com


För övriga frågor kan du kontakta HR Services på telefon 020-26 14 44.


Fackliga kontaktpersoner:

Satu Danielsson, Unionen, 0220-216 02

Petter Lindblom, Akademikerföreningen, 0220-216 63

Johan Baringson, Ledarna, 070-616 20 54

Niclas Widell, IF Metall, 0220-217 71


Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt ytterligare kontakter.


Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och hållbarhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruvindustrin och bergavverkning inom anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2019 omkring 40​ 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 160 länder i kvarvarande verksamheter.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KANTHAL AB

Placering

Hallstahammar

Kontaktperson

Kanthal AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons