Jobbsafari är en del avschibsted logo

Semestervikariat till Ånäset Ostlager, Norrmejerier

Ostlager · Robertsfors · Ansök senast 14 mars

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker semestervikarier till Ånäset ostlager.

Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Arbetsuppgifterna handlar i huvudsak om lagerarbete, men också att sköta drift av samtliga maskintyper på den enskilda anläggningen. Du är till viss del delaktig i operatörsunderhåll. Arbetet innebär även truckkörning. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig.

Arbetet sker under dagtid och pågår i ca 1-2 månader under perioden juni-augusti.

Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Som person tror vi att du har teknisk fallenhet, är självständig, har ansvarskänsla och är bra på att samarbeta. Meriterande är om du tidigare arbetat inom lager, samt om du har goda kunskaper om hygienregler. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är även truckkort meriterande.

Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Välkommen med din ansökan innehållande bifogat CV och personligt brev senast den 14 mars 2021. Skicka in din ansökan så snart du kan då urval sker löpande.

Vad erbjuder vi dig? Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ostlager

Placering

Robertsfors

Kontaktperson

Norrmejerier Ekonomisk fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons