Jobbsafari är en del avschibsted logo

Semestervikariat Dalby

AAK Sweden AB · Lund · Ansök senast 9 maj

Heltid · Vikariat

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Semestervikariat 2021
Vill du ha ett intressant och utvecklande arbete i sommar? Vi har lediga tjänster och letar efter dig. Du blir en del av ett arbetslag med fokus på initiativ, innovation, förbättringar och teamwork!

Om tjänsten
För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering.

Vi erbjuder dig en möjlighet till semestervikariat på AAK i Dalby. Vi söker semestervikarier till produktion, lager, underhåll samt logistikavdelning. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på avdelning.

Du kommer tillsammans med erfarna kollegor ta del av hur det är att arbeta på AAK.

Vem är du?
Vi söker dig som fyllt 18 år, med godkända betyg från gymnasiet och goda kunskaper i svenska. För vissa tjänster krävs truckkort. Du är ansvarsfull, tar egna initiativ samt underlättar för avdelningen när det behövs. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen, har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt.

Semestervikariaten pågår helt eller delvis under perioden juni till augusti. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstidsformen varierar.

Ansökan
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt dock senast 9 maj 2021. Urval sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta vår chef för produktionen, Andreas Åkesson via mail andreas.akesson@aak.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Marie Sundström 0454-828 67 eller via mail marie.sundstrom@aak.com

AAK månar om en säker arbetsmiljö och verkar för en drogfri arbetsplats. Som arbetssökande och medarbetare hos oss ska du som en del av rekryteringsprocessen kunna genomföra drog- och alkoholtest utan anmärkning.

Välkommen att ansöka med CVsamt ett personligt brev. Glöm inte att skriva med person- och kontaktuppgifter.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AAK Sweden AB

Placering

Lund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons