Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sem vik Vårdpersonal under utbildning till Neonatalavdelningen, Falun

Sem vik Vårdpersonal under utbildning till Neonatalavdelningen, Falun

Region Dalarna · Falun · Ansök senast 2 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

På neonatalavdelningen arbetar vi i moderna lokaler, där barn och föräldrar samvårdas. Vi har ett nära samarbete med förlossning och BB. Vidare har vi det länsövergripande ansvaret för vården av alla sjuka nyfödda eller för tidigt födda barn i Dalarna. Vi bedriver lättvård och intensivvård på enhetens 12 vårdplatser samt mottagningsverksamhet. Tillsammans erbjuder vi en god vård för alla födande familjer i Dalarna.

Sem vik Vårdpersonal under utbildning till Neonatalavdelningen, Falun

Arbetsuppgifter

Studerar du till sjuksköterska eller läkare? Vill du vara med och utveckla både dig själv och oss sommaren 2023? Vi erbjuder dig en spännande och lärorik sommar, och hoppas kunna fånga ditt intresse att bli vår framtida medarbetare.

Här har Du en möjlighet att vara med och utveckla framtidens Neonatalvård i Dalarna.

Hos oss har en viktig funktion bl.a. genom att:

- vara observant på förändringar hos barnet

- stödja barnets utveckling

- stödja föräldrarna i anknytningsprocessen och att lära känna sitt barn

- stödja amningsprocessen.

Du arbetar i team med bl.a. sjuksköterskor, läkare, kurator, dietist och sjukgymnast. Du har ett nära samarbete med omvårdnadsansvarig sjuksköterska där Barn- och familjecentrerad utvecklingsstödjande vård är grundläggande. Arbetet är varierande och kräver god anpassningsförmåga.

Vi tillämpar individuellt schema. Du ska kunna arbeta dag, kväll, natt och helg. Region Dalarnas OB- ersättning för nattarbete är högre än det nationella avtalet, samt lägre veckoarbetstid vid nattarbete och rotationstjänstgöring.

Individuell inskolning: Det är viktigt att du ska känna dig trygg och säker i arbetet. Hos oss får du en anpassad inskolning på minst 6 veckor.

Som 1:a linjens chef för Neonatalavdelningen är jag mån om att alla är en del av ett team. Det innebär att du ska känna dig trygg i att du kan få stöd av mig och biträdande 1:a linjens chef, men också av dina övriga kollegor. Vi bollar, hjälper och stöttar varandra dagligen, vilket är viktigt för att vi alla ska kunna göra ett gott arbete och utvecklas, men också för att det ska kännas roligt att gå till jobbet.

Övrig information

Kvalifikationer

Du har kompetens för motsvarande undersköterskearbete.

Vi söker dig som är

  • sjuksköterskestuderande efter avslutad termin 4 
  • eller läkarstuderande efter avslutad termin 3

Här trivs du om du tycker om varierat arbete och har en förmåga att anpassa dig till olika typer av situationer. Du har en stabilitet och mognad som gör att du kan hålla dig lugn i de flesta situationer. Vi ser att du har intresse, vilja och förmåga att hantera medicinteknisk utrustning och intresse för intensivvård.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet. Det innebär att du inte behöver ha all kunskap från början, men ditt intresse och personliga egenskaper spelar stor roll för oss.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, ska sökande delge arbetsgivaren utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här:  Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se)

Fackliga kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Falun

Kontaktperson

REGION DALARNA

Dela jobbannonsen

Anmäl annons