Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sem vik undersköterska till Kvinnokliniken

Sem vik undersköterska till Kvinnokliniken

Region Dalarna · Falun · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen arbetar för att vården ska vara lättillgänglig, av god kvalitet och bygga på respekt för patientens självbestämmande och integritet. Förvaltningen består av fem divisioner: primärvård, psykiatri, kirurgi, medicin och medicinsk service. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i vår spännande verksamhet och delar vår ambition att erbjuda en god vård på lika villkor.

Är du undersköterska och vill bli en del av vårt engagerade team? Vi söker dig som är undersköterska och vill jobba inom kvinnokliniken i sommar. Vi kan erbjuda vikariat på förlossningen, BB, gynekologiska mottagningen, avdelningen eller inom specialistmödravården i sommar. Du ska i din ansökan ange vilken/vilka enheter du är intresserad av att jobba på.

 

Sem vik undersköterska till Kvinnokliniken

Arbetsuppgifter

Avdelning förlossning: I arbetet som undersköterska på förlossningen ingår sedvanliga undersköterskeuppgifter för förlossningsavdelning. Vi vårdar gravida i slutet av graviditeten, under förlossning, och det nyfödda barnet. Vi stöttar även medföljande stödperson/partner. Det innebär exempelvis omvårdnad, skötsel av hygien, hjälp vid förflyttningar. Att jobba i team med barnmorska och läkare i planerade och akuta situationer. Att vara mentalt stöd till patient och partner. Assistera barnmorskor och läkare vid olika undersökningar och ingrepp. Städa patientsalar, förbereda och servera mat och fika.

Avdelning BB: Vi är en medicinsk BB-avdelning och hos oss vårdas mammor och/eller barn med medicinska vårdbehov efter förlossningen. Du jobbar i team med en barnmorska/sjuksköterska och tillsammans vårdar ni de patienter som tillhör ert vårdlag. Vi har ett tätt samarbete även mellan vårdlagen, BB-mottagningen, förlossningen och neonatalavdelningen. Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska ingår också såsom städning, mat- och förrådshantering.

Gynekologisk avdelning: Avdelningen vårdar kvinnor i alla åldrar med olika gynekologiska besvär. Vi har både operativ-, akut- och öppenvårdsverksamhet. Gyn avdelningen har visst ansvar för att ta emot kvinnor som söker för gynekologiska besvär = gynjour under obekväm arbetstid. Vi arbetar i team där undersköterska, sjuksköterska/barnmorska, läkare, kurator och VNS ingår samt övriga specialiteter vid behov. Det dagliga arbetet sker i parvård där sjuksköterska/barnmorska och undersköterska arbetar tätt tillsammans. Avdelningen söker efter dig som är intresserad av kvinnosjukvård och värnar om kvinnors hälsa. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på vårdavdelning.

Gynekologisk mottagning: På mottagningen bedrivs förutom mottagningsverksamhet även jourverksamhet för akutsökande patienter samt abortverksamhet. Vi har gynbehandling, en poliklinisk operationsverksamhet för ingrepp i lokalanestesi och vi ansvarar för telefonrådgivning inom vår specialitet. Arbete på mottagningen som undersköterska innebär provtagning, assistera läkare vid besök, kassaregistrering samt vara behjälplig på jouren.   

Specialistmödravård: Vår verksamhet består av ultraljudsmottagning, läkarmottagning på Specialistmödravården samt dagavdelning som är en akutmottagning för länets gravida kvinnor. Arbete på mottagningen som undersköterska innebär provtagning, kassaregistrering, ansvar för förråd och påfyllning av material, sedvanliga undersköterskeuppgifter.

Övrig information

Kvalifikationer

Krav:

Du är utbildad undersköterska som har gått vård och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet vård och omsorg på vuxenutbildningen.

Meriterande:

Från tidigare Vård och omsorgsprogrammet fördjupningarna akutsjukvård och medicin 2,

Diplom från Vård och omsorgscollege.

Du har en professionell inställning till din yrkesroll, ett genuint intresse för människor och jobbar med patienten i fokus. Du är engagerad, positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Camilla Liss, 1:a linjens chef Förlossningen, 023-49 28 08, camilla.liss@regiondalarna.se

Åsa Nyström 1:a linjens chef Förlossningen, 023-49 22 32, asa.nystrom@regiondalarna.se

Helena Tengvall 1:a linjens chef BB-avdelning, 023-49 27 15, helena.tengvall@regiondalarna.se

Jeanette Back 1:a linjen chef Gynekologiavdelningen, 023-49 29 64, jeanette.a.back@regiondalarna.se

Eva Bodeström 1:a linjen chef Gynmottagningen Falun, 023-49 07 76, eva.bodestrom@regiondalarna.se

Erika Måg 1:a linjens chef Specialistmödravården, 023-49 14 07, erika.mag@regiondalarna.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Falun

Kontaktperson

REGION DALARNA

Dela jobbannonsen

Anmäl annons