Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sem vik Läkarassistent till Vårdcentral Avesta

Sem vik Läkarassistent till Vårdcentral Avesta

Region Dalarna · Avesta · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker en nu läkarassistent till vårdcentralen Avesta!

Vårdcentral Avesta har ungefär 11000 listade patienter och omkring 60 medarbetare inom olika yrkeskategorier. Vi är en arbetsplats med god stämning, högt i tak och fin laganda. Vårdcentral Avesta ligger på Avesta lasarett, vilket resulterar i bra kontaktvägar inom lasarettet samt närhet till den vackra älvpromenaden.

Sem vik Läkarassistent till Vårdcentral Avesta

Arbetsuppgifter

Som läkarassistent kommer du att arbeta under handledning och efter överenskommelse med handledare delta i vid enheten förekommande arbetsuppgifter. Tjänsten ska ses som en viktig förberedelse inför läkaryrket men är inte att ses som vikarierande underläkare som enligt Socialstyrelsen ställer särskilda krav.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • är läkarstuderande.

Det är meriterande om

  • du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård.

Vidare behöver du som söker tjänsten gilla att arbeta i team, ha bra samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Du besitter god förmåga till att fatta egna beslut och att ta ansvar för att bidra till en bra arbetsmiljö och en hög patientsäkerhet.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Fackliga kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Avesta

Kontaktperson

REGION DALARNA

Dela jobbannonsen

Anmäl annons