Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sektionschef Mobil Askstation

Ragn-Sells Treatment & Detox AB · Upplands-Bro · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Vikariat

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Sektionschefen för vår mobila askstation går på föräldraledighet och vi söker nu dig som är intresserad av att ta rollen hos oss som Sektionschef fram till januari 2023.

Arbetsuppgifter
Som sektionschef för den mobila askstationen ansvarar du för behandlingsprocessen av aska genom stabilisering och solidifiering. Du har kostnads-,kvalitets- och miljöansvar för verksamheten. I arbetet ingår också personalansvar för sex miljömedarbetare och en produktionsingenjör. Tillsammans med personalen kommer du att planera, underhålla samt utveckla och förbättra behandlingsprocessen av aska. Du rapporterar till avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Din profil
Du har erfarenhet som ledare och löpande uppföljning nära dina medarbetare. Arbetet är mycket varierande och kräver att du är flexibel och har förmåga att improvisera fram lösningar på kort tid. Det är meriterande om du jobbat inom avfalls- eller anläggningsbranschen och har en vana att hantera både anställd personal och maskinenterprenörer. Du är tydlig i din kommunikation, självgående, strukturerad och har förmåga att prioritera. Du är också utvecklingsinriktad och bygger interna och externa nätverk som du nyttjar väl i arbetet.

Som person är du drivande, har god samarbetsförmåga och är diplomatisk i dialogen med övriga i organisationen. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift samt har goda IT-kunskaper. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Ansökan
Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-09-30. Urval sker löpande så vänta inte till sista ansökningsdag med din ansökan. Har du frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till Sektionschef Mikaela Billgren på mikaela.billgren@ragnsells.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ragn-Sells Treatment & Detox AB

Placering

Upplands-Bro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons