Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sektionschef markanläggning

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 23 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbetsleda tre arbetsledare som sammantaget har ca 25 medarbetare och ingå i markanläggnings ledningsgrupp. I rollen som sektionschef har du ansvar för personal, budget, verksamhet och arbetsmiljö. Du stödjer dina medarbetare och främjar deras utveckling genom dialog och delaktighet.

Som sektionschef arbetar du även med kalkylering och uppföljning av arbeten och projekt. Kvalitetsuppföljning och förbättringsarbete är en naturlig del i ditt arbete samt att lämna offerter och anbud.

Du stödjer dina medarbetare och främjar deras utveckling genom dialog och delaktighet.

Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

Du har en relevant gymnasieutbildning alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du högskoleutbildning inom området är det meriterande.

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet inom mark och anläggning samt dokumenterad erfarenhet som chef/ledare. Meriterande är om du har längre erfarenhet som ledare inom branschen samt har tidigare erfarenhet av att leda chefer.

Tjänsten förutsätter kunskap om vinterväghållning i ledande ställning som entreprenör eller beställare.

Som chef/ledare känner du dig trygg i din roll, är modig, motiverar dina medarbetare samt ger dem möjlighet att utvecklas. Att möta människor med annan bakgrund och andra erfarenheter stimulerarar dig. Du är tydlig och kommunikativ samt visar respekt för andra. Du har kundfokus och levererar inom uppsatta tidplaner. En annan egenskap hos dig är din förmåga att snabbt kunna ställa om vid förändrade förutsättningar.

I övrigt har du god datorvana, administrativ erfarenhet, B körkort för manuellt växlad bil samt goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som skrift.

Om arbetsplatsen

Vi är idag över 500 anställda på Kommunteknik och omsätter 770 miljoner. Detta är Kommuntekniks uppdrag:

Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Mikael Eriksson

0768-542870

Dela jobbannonsen

Anmäl annons