Jobbsafari är en del avschibsted logo

Scrum master

JobBusters · Stockholm · Ansök senast 16 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en svensk statlig förvaltningsmyndighet söker vi nu en Scrum Master! För att vår kund ska vara framgångsrik och lyckas med sitt uppdrag finns en stark tro på att leverera iterativt och att lära sig på vägen. Hos vår kund tillämpas produktstyrning (produkt = samling verksamhetsförmågor) och arbetar i en agil kultur, har basen i Scrum och inspireras av SAFe-ramverket. All utveckling sker i utvecklings-tåg och allt samarbete sker tvärfunktionellt. Som Scrum Master hos vår kund kommer din primära uppgift att tillsammans med ditt team delta i och kvalitetssäkra nya lösningar för att rusta arbetsförmedlare och fristående aktörer att leverera högsta effekt på arbetsmarknaden.

Kvalifikationer
  • 4-8 års erfarenhet
  • Minst 3 års erfarenhet av att ha jobbat som Scrum Master eller Team Lead för ett eller flera utvecklingsteam i en större organisation och har positiv erfarenhet av praktiskt arbete enligt SAFe
  • Du har erfarenhet av att coacha och få din omgivning att växa och ta till sig nya arbetsmetoder
  • Certifierad inom SAFe och/eller har arbetat enligt SAFe på en större organisation
  • Certifierad som Scrum Master eller som RTE
  • Jira & Confluence
  • Ärende/beslutsplattformar, gärna PEGA
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Scrum Master hos vår kund behöver du vara social och ha ledaregenskaper. Du tycker om att arbeta med människor och har en förmåga att skapa struktur.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

40h/vecka. Vår kund önskar start 2023-02-27 och uppdraget förväntas löpa till 2024-02-26. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Solna/Stockholm (viss möjlighet till distansarbete finns). Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2023-01-19. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval.

Sökord: Scrum Master, Solna, Stockholm

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JobBusters

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons