Schlötter Svenska AB söker lagermedarbetare

Schlötter Svenska AB · Gnosjö

·

Ansök senast 18 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Schlötter Svenska AB, dotterbolag till tyska Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH, arbetar med kemiprocesser och maskinutrustning för ytbehandling inom galvanoteknisk industri. Företaget är ett av de ledande i sin bransch och jobbar förutom i Sverige även på internationellt plan i samarbete med syster- och agentföretag. Verksamhet bedrivs idag i Norrköping och Hillerstorp. Mer information om oss finns på vår hemsida www.schloetter.se.


Till vår verksamhet i Hillerstorp som sysselsätter 5 personer söker vi en medarbetare som självständigt kan ansvara för vår godshantering. Vår nuvarande medarbetare går i pension och vi söker nu hans ersättare.


Uppgifterna består i hantering av hela vår godshantering samt även blandning eller omtappning av en del produkter. Största delen av produkterna är kemikalier med olika farlighetsklassning. God ordning och reda är viktigt för att kunna utföra jobbet på ett bra sätt. Administrativa uppgifter som t.ex. fraktbokningar ingår i det dagliga arbetet, även ordermottagning och beställningar förekommer.


Vi söker Dig som har erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Har Du truckförarutbildning och dessutom arbetat med farligt gods ser vi det som en fördel. Eftersom vi är en liten organisation och arbetet innebär mycket kontakt såväl internt som med kunder och leverantörer bör Du vara plikttrogen, ansvarsfull, utåtriktad och flexibel.


Välkommen med Din ansökan senast 2020-09-30

gärna på e-post till info@schloetter.se eller via brev till:

Schlötter Svenska AB, Norra Promenaden 29, 602 38 Norrköping.

Det går även bra att ringa till vår platsansvarige Ulf Simonsson på telefon 0370-37 50 82 alt. 070-333 73 18.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Schlötter Svenska AB

Placering

Gnosjö

Kontaktperson

Schlötter Svenska AB

Ansök via mejl