Jobbsafari är en del avschibsted logo

Scania söker inköpare till Building & Construction

Scania söker inköpare till Building & Construction

SCANIA CV AB · Södertälje · Ansök senast 10 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Uppskattar du att jobba i en global dynamisk miljö med teamwork. Vill du lära dig nya saker och göra skillnad? Det globala inköpsansvaret är centraliserat till Södertälje och Scania General Purchasing ansvar för globalt inköp till Scanias samtliga anläggningar och ibland i samarbete med andra aktörer inom Volkswagen gruppen.

Arbetsbeskrivning:

En av våra inköpare går vidare till nya utmaningar och jag söker därför efter en ny medarbetare till vår grupp och till segmentet Building & Construction.

Då Scania nu genomgår en större omställning i och med utvecklingen inom elektrifiering samt investeringar för framtida tekniska lösningar och volymer så sker många projekt parallellt, både i Sverige men även hos våra produktionsanläggningar i Europa.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften innebär att du som ansvarig inköpsrepresentant deltar i byggnadsprojekt och har till uppgift att skapa och driva aktiviteter för att nå de kommersiella målen och bidra till en omställning mot hållbara transportlösningar.

Profil:

För att trivas i den här rollen drivs du av att i ett projekt få bidra med och ansvara för de kommersiella aspekterna samt att tvärfunktionellt hitta fram till den strategisk bästa vägen ur ett projekt och företagsperspektiv.

Eftersom du kommer att vara i kontakt med många människor, både interna Scania-medarbetare samt leverantörer och då många uppdrag inom det här segmentet utförs i projektform så har du lätt för att samarbeta såväl som att argumentera de kommersiella aspekterna. Du ställer krav på ett tydligt sätt samtidigt som du är lyhörd för andra funktioners behov för att säkerställa projektets utförande.

Gruppen:

Vi är ett team på nio personer med olika bakgrund, ålder och utbildningar. För att passa in så är du bekväm med att ta plats, göra din åsikt hörd, våga ifrågasätta arbetssätt och metoder, dela tankar och idéer men även vara open-minded för nya.

Vi ser att du:

Då tjänsten bygger mycket på det tvärfunktionella samarbetet så läggs det stor vikt vid din samarbetsförmåga. Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift, på svenska och engelska.

Du är också:
  • En team player som trivs med att jobba mot deadlines
  • Positiv och bidrar till bra stämning i gruppen och där du delar med dig av dina erfarenheter.
  • Analytisk, strukturerad och lösningsorienterad
  • Driven och tar egna initiativ.
Meriterande kvalifikationer:

Tidigare inköpserfarenheter eller projektledning

Vår kultur

Scanias kultur kännetecknas av öppenhet, mångfald och respekt för individen. Eftersom våra medarbetare är vår viktigaste resurs investerar vi i anställdas utbildning och använder kunskapen inom vår globala arbetsmiljö. Vi kommer att ge dig möjlighet att utveckla dina färdigheter så att du kan växa med oss.

För mer information, vänligen kontakta rekryterande chef:

Kristian Skillstedt, Head of Commodity Structure and Maintenance +46 8 553 83844

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Ansök senast 2022-02-10.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Södertälje

Dela jobbannonsen

Anmäl annons