Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sävsjö kristna skola söker legitimerad lärare i fritidshem

Sävsjö kristna skola söker legitimerad lärare i fritidshem

Guds Kraft, Stift · Sävsjö · Ansök senast 11 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sävsjö kristna skola söker en ny medarbetare med start läsåret 23/24, till en tjänst som dels består av att arbeta i skolans fritidshem och dels av att arbeta som lärare eller lärarassistent på skolan. I Sävsjö Kristna Skola finns elever från förskoleklass upp till årskurs 9, sammanlagt ca 130 elever. På skolans fritidshem finns ca 25 elever inskrivna. Hos oss på Sävsjö kristna skola får du träffa många härliga barn och ungdomar och arbeta med engagerad personal i ett gott arbetsklimat.

Vi är en grundskola med kristen profil som startade 2001. Vår organisation vilar på kristna värderingar och önskar att våra anställda ska bygga vidare på dessa.

Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem som även har behörighet att undervisa i något ämne i låg- och mellanstadiet. Vi söker dig som har förmåga att ta ett ledaransvar för den pedagogiska utvecklingen i vårt fritidshem tillsammans med rektor för fritidshemmet. Du kommer även ingå i ett arbetslag där ni tillsammans tar ansvar för och utvecklar lagets arbete med elevgruppen. Du är drivande i kvalitetssäkringsarbetet samt leda arbetet för måluppfyllelse kopplat till läroplanen för fritidshem. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga och en god förmåga att knyta goda relationer med elever såväl som med föräldrar och kollegor. Du kommer att arbeta för att ge barnen i skolans fritidshem möjlighet till en meningsfull fritid. Det ska vara en inspirerande lärmiljö såväl som en plats för återhämtning, lek och kreativitet.

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Blanketten kan hämtas på http://www.polisen.se. Den tar oftast cirka en vecka att få hemskickad.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Guds Kraft, Stift

Placering

Sävsjö

Kontaktperson

Stift Guds Kraft

Dela jobbannonsen

Anmäl annons