Säsongsvärd till Aspö Gård

AB Skövdebostäder · Skövde

·

Ansök senast 23 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Skövdebostäder driver Aspö gård – en välbesökt stadsbondgård med djur, kaféverksamhet, kolonilotter, föreningsverksamhet och lek- och picknickytor. Gården ligger i anslutning till det ekologiska bostadsområdet Aspö Eko-logi.

Vi söker nu en säsongsvärd till Aspö gård för perioden 31 mars till den 26 september 2021.

Som säsongsvärd kommer du att arbeta med service till gårdens besökare. Det innefattar till exempel försäljning av fika, guidningar av barngrupper, viss djurtillsyn samt skötsel av smådjur som kaniner och höns. Övriga arbetsuppgifter är enklare fastighetsskötsel och service till lokalhyresgäster.

Vi söker dig som gärna har pysslat med lite av varje, har lite djurerfarenhet och en stor portion servicekänsla. Du ska kunna arbeta självständigt, vara social och kreativ samt tycka om att arbeta ute.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete i en fantastisk miljö.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en visstidsanställning med schemalagd tjänstgöring helgdagar och extra vid behov under perioden 31 mars till den 26 september. Under sommarens semesterperiod är tjänstgöringsgraden cirka 75% och omfattar även vardagar.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Bjerklinger, bosocial chef, på 0500-47 74 90. Du kan också kontakta Martina Ahlner, gårdsvärd, på 0500-47 74 50.

Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Stefan Granberg, 0500-47 74 81.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 23 februari 2021. Urval kan komma göras under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB Skövdebostäder

Placering

Skövde

Kontaktperson

Ls Jobbet AB