Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säsongspersonal

AB Skövdebostäder · Skövde

·

Ansök senast 28 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Under sommarhalvåret behöver vi på Skövdebostäder förstärka organisationen med ett antal säsongsanställda. Arbetsuppgifterna handlar om att sköta våra hus både på in- och utsidan. Säsongsanställningen är längre än den för sommarpersonalen och passar dig som har lite mer erfarenhet.

Vi söker dig som tycker om att jobba med praktiska arbetsuppgifter. Några av tjänsterna är inriktade på mindre reparationsarbeten i fastigheterna. Andra förekommande arbetsuppgifter är trappstädning, skötsel av grönytor, renhållning och sophantering.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har god servicekänsla. Du har också social kompetens och lätt för att samarbeta. Då du ska ersätta ordinarie personal är det meriterande om du har utbildning och/eller viss erfarenhet av tekniskt arbete eller utemiljöskötsel.

Varaktighet och kontakt
Vi söker personal som kan arbeta under perioden april till september. Det är en fördel om du kan vara flexibel när du kan arbeta.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Pettersson på telefon 0500-477423 eller Fredrik Ljunggren på telefon 0500-477454.

Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Stefan Granberg, 0500-477481.

Ansök här
Din ansökan vill vi ha tillsammans med din meritförteckning och en kort beskrivning av dig själv, dina fritidsintressen och varför du söker det här jobbet.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2021. Urval kan komma göras under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser i samband med denna rekrytering.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB Skövdebostäder

Placering

Skövde

Kontaktperson

Tina Wigholm

0500477425