Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säsongsmedarbetare VVS/Kakel/Bygg

HORNBACH Byggmarknad AB (775) · Borås · Ansök senast 1 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främsta att bestå av försäljning och rådgivning av artiklar kopplade till varuområdena VVS och kakel men även bygg. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnationer på avdelningen. Även pris och produktkommunikation och produktdisplay ingår i dina arbetsuppgifter. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

Din profil

Vi söker dig som har god kunskap inom något av ovanstående varuområdena samt gärna erfarenhet av butiksförsäljning. Du som söker har en utpräglad känsla för service och kundorientering och brinner för försäljning. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Truckkort och truckvana är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Heltid 38,25 tim/veckan. Schemalagd arbetstid dag, kväll samt helgarbete förekommer.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: 17/5-29/8 2021

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HORNBACH Byggmarknad AB (775)

Placering

Borås

Kontaktperson

Hornbach Byggmarknad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons