Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säsongsmedarbetare Färg 30 tim/v

Säsongsmedarbetare Färg 30 tim/v

Hornbach Byggmarknad AB · Burlöv · Ansök senast 13 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Har du ett brinnande intresse för färg? Då kan du vara den vi söker! Inför säsongen söker vi nu medarbetare till vår färgavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ge rådgivning till våra kunder och sköta den dagliga driften med såväl färgbrytning och varuplock. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnationer på avdelningen. Även pris och produktkommunikation och produktdisplay ingår i dina arbetsuppgifter. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

Din profil

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet inom färg, meriterande är om du har erfarenhet av butiksförsäljning. Vi värdesätter noggrannhet och att du brinner för försäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning 30 timmar/vecka. Schemalagd arbetstid, varierade arbetstider dag, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: 1/5 -31/8 2021

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hornbach Byggmarknad AB

Placering

Burlöv

Kontaktperson

Hornbach Byggmarknad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons