Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säsongsjobba som snöparkmedarbetare i Vallåsen vintern 2020-2021

Säsongsjobba som snöparkmedarbetare i Vallåsen vintern 2020-2021

Vallåsen Skidanläggning · Laholm · Ansök senast 1 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en person som gillar att hänga i parken? Då är du kanske den person vi söker. I Vallåsen blir du en del av ett fantastiskt team som tillsammans erbjuder snö och skidåkning på kort avstånd för våra gäster. En säker väg till vinterns roligaste jobb!

Dina uppgifter

Tjänsten innefattar att efter förutbestämd plan, tillsammans med pistmaskinsförarna, bygga och underhålla våra parker. Parkerna består av hopp, rails och boxar som ska hålla god standard utifrån förutsättningarna. Tjänsten kommer att kombineras med annan tjänst på anläggningen.

Vi erbjuder…

En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning där du får chansen att uppleva en vinter som du sent kommer att glömma. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort, låna utrustning, förmånliga priser i restaurang/shop, rabatt på boende i Branäs och Kungsberget och mycket mer.

Vem är du?

Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning och tycker om att arbeta med människor – både vuxna och barn. Du är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Vallåsen tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.

Krav och önskemål

· Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.

· Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil.

Ansök

För att läsa mer och ansöka till denna och alla våra andra säsongstjänster besök www.vallasen.se/jobba. Sista ansökningsdag är den 1 december. Rekryteringen pågår fortlöpande under hela säsongen, men den stora uttagningen sker i november/december. Har du frågor? Kontakta avdelningschef, Viktor Troedsson, viktor.troedsson@vallasen.se.

Om Vallåsen

Vallåsen är en skidanläggning på Hallandsåsen mellan Halland och Skåne som erbjuder en vinterupplevelse med både längd och utförsåkning. Anläggningen brukar öppna i december och säsongen varar normalt in i mars månad. På somrarna sadlar anläggningen om till Bike Park och skidåkning byts ut mot cykling. Vallåsen är en av sex anläggningar som ingår i Branäsgruppen, Sveriges största privatägda skidanläggningskoncern.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vallåsen Skidanläggning

Placering

Laholm

Kontaktperson

Vallåsen Fritidsanläggning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons