Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säsongsjobb Grönyteskötsel

OnePartnerGroup Jönköping AB · Jönköping · Ansök senast 9 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Trivs du med fysiskt arbete i utemiljö och har ett intresse för park och natur, då kan detta vara jobbet för dig! 

Vi söker personal på heltid till grönyteskötsel för säsongen 2023 under perioden 24:e April till 30:e September. Du kommer att arbeta i ett team där engagemang, noggrannhet och omtanke är viktigt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och arbetsuppgifter som ingår är bland annat gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning och renhållning. Arbetet kommer att utföras i parker, bostadsområde samt grönytor i Jönköpingsområdet. 

Vem är du? 
Vi söker dig som är serviceinriktad och mån om att alltid utföra ett bra arbete. Som person är du strukturerad, ansvarstagande och positiv. Du har enkelt för att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra i olika sammanhang. Vidare trivs du med fysiskt arbete i utemiljö och har ett intresse för park och natur. Vid urval lägger vi en stor vikt vid personligt engagemang och samarbetsförmåga men det är meriterande om du har erfarenhet eller relevant utbildning av grönyteskötsel samt erfarenhet av röjsåg och andra grönytemaskiner. Krav är att du har B-körkort samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Information om tjänsten
Arbetstider: Vardagar 7-16
Lön: GFL-baserad
Ort: Jönköping. 
Start: 24:e April
Anställningsform: Visstidsanställning på minst 6 månader som konsult på OnePartnerGroup med chans till förlängning eller övertagning beroende på kundens behov. 
Övrigt: Arbetskläder tillhandahåller vi på OnePartnerGroup.

Varmt välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdagen är den 9:e April men vi arbetar löpande med urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Fredric Fendrich fredric.fendrich@onepartnergroup.se eller Researcher Kevin Inal kevin.inal@onepartnergroup.se eller Emma Söderberg emma.soderberg@onepartnergroup.se

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mejl. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Jönköping AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jönköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons