Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säsongsarbete på Svenska Foder i Tågarp

Säsongsarbete på Svenska Foder i Tågarp

Svenska Foder Aktiebolag · Svalöv · Ansök senast 29 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inför spannmålssäsongen i januari söker vi dig som är ansvarsfull och självgående till Svenska Foder AB i Tågarp.

Om Svenska Foder:
Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Svenska Foder köper in spannmål från Sveriges bönder. Spannmålet används till fodertillverkning och för försäljning till kvarnar, bryggerier, brännerier och som exportprodukt.

Arbetsuppgifter
Under högsäsong är det stundvis högt tempo och mycket att göra. Din främsta arbetsuppgift är packning av storsäck. Andra förekommande arbetsuppgifter är rengöring och städning såväl utvändigt som invändigt på området. Det ingår även truckkörning i dina arbetsuppgifter.

Uppdragsperiod: 11 jan - 26 mars
Arbetstider: mån-fre, kl 07.00-16.00

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper:
Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete där du får jobba fysiskt. Arbetet kräver inga förkunskaper eller tidigare arbetslivserfarenheter, dock är avslutad gymnasieutbildning ett krav. Svenska kommunicerar du obehindrat på och du har lätt för att få kontakt med andra. B-körkort är ett krav. Truckkort för motvikt (B1) är meriterande.

Som person är du positiv, ansvarstagande och självgående. Du är en teamspelare som ser vad som behöver göras, som tar tag i saker och som gärna arbetar hårt. Du är prestigelös och flexibel inför förändringar avseende arbetstider och arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig: 
Som konsult hos oss arbetar du i ett spännande uppdrag hos vår kund och får erfarenhet som utvecklar din kompetens och ditt nätverk. Du har en konsultchef som du har en tät och nära dialog med, som säkerställer att du är nöjd i din anställning samt i uppdraget hos vår kund. Vi har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.    

Ansök:
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Elisabeth Widéen på telefonnummer: 040-12 12 25.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svenska Foder Aktiebolag

Placering

Svalöv

Kontaktperson

JKS Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons