Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säsongsanställd vaktmästare på 100% till Slaka Nykils pastorat

Säsongsanställd vaktmästare på 100% till Slaka Nykils pastorat

PASTORSEXPEDITION · Linköping · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en säsongsanställd vaktmästare på 100%

Söker du ett omväxlande arbete där du också får möta människor? Är du serviceinriktad och trivs i en kyrklig miljö? Då kanske du är vår nya säsongsanställda vaktmästare.

Slaka-Nykils pastorat består av fem församlingar, sex kyrkor och fem kyrkogårdar. Nu behöver vi förstärka vårt vaktmästarteam med en säsongsanställd vaktmästare på heltid. Tjänsten är under perioden 27 mars – 10 november 2023.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och sker utomhus oavsett väderlek. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara kyrkogårdsarbete, såsom ogräsrensning, gräsklippning, vattning etc. Självklart ser vi till att du har de arbetskläder och maskiner som krävs för arbetet. Du kommer att arbeta måndag-fredag varje vecka och på samtliga kyrkogårdar i pastoratet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig erfarenhet. Du är van vid att hantera trädgårdsmaskiner och redskap säkerhetsmedvetet och har lägst B-körkort samt tillgång till egen bil. Erfarenhet från kyrkogårdsarbete eller parkarbete är meriterande.

Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Du är öppen och serviceinriktad i mötet med kollegor och församlingsbor. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans tro och värderingar. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av Svenska kyrkans verksamhet.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i ett pastorat som präglas av rörelse och en strävan att bevara traditioner samtidigt som vi ser förnyelsens möjligheter.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning.

Låter det spännande? Vill du veta mer?

Då kontaktar du kyrkogårdsansvarig Anna Danielsson, 013-33 02 09.

Välkommen att sända dina ansökningshandlingar före den 12 februari 2023 till:

Slaka-Nykils pastorat, Tröskaregatan 41, 583 33 Linköping

E-post: slaka-nykil.pastorat@svenskakyrkan.se

Slaka-Nykils pastorat omfattar församlingarna i Slaka, Lambohov, Skeda, Nykil-Gammalkil och Ulrika. Vi kombinerar traditionen från de ursprungliga landsbygdsförsamlingarna med utmaningen att vara en kyrka för det växande och mångkulturella Lambohov. Verksamheten i Lambohovskyrkan drivs sedan 1987 tillsammans med Linköpings missionsförsamling. Pastoratets expedition finns i Lambohovs centrum.

Läs mer om vår verksamhet på www.svenskakyrkan.se/slaka-nykil

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PASTORSEXPEDITION

Placering

Linköping

Kontaktperson

Slaka-Nykils Pastorat

Dela jobbannonsen

Anmäl annons