Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säsongs - och Sommarpersonal Linjeoperatör

Säsongs - och Sommarpersonal Linjeoperatör

AB Åbro Bryggeri · Vimmerby · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier som har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet.


Nu söker vi operatörer till vår produktion. Din uppgift är att i samarbete med dina kollegor övervaka processen och förse linjerna med förbrukningsmaterial så att produktionen löper utan störningar. Detta görs med engagemang och delaktighet. Arbetsuppgifterna kräver att du har viss datavana och arbetet bedrivs i 3-skift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du självständig, initiativrik, snabblärd och engagerad. Du ska också vara noggrann, kvalitetsinriktad och säkerhetsmedveten. Andra viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Tjänsterna är tidsbegränsade under vår och sommarperioden med tillsättning enligt överenskommelse. Du måste ha fyllt 18 år för att få arbeta hos oss. Urvalet sker löpande.


För mer information kontakta någon av våra Linjechefer i Tapphallen Mathias Wernetorp 0492-753 92 eller Martin Johansson 0492-753 91.


Varmt välkommen med din ansökan!



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB Åbro Bryggeri

Placering

Vimmerby

Kontaktperson

AB Åbro Bryggeri

Dela jobbannonsen

Anmäl annons