Säsongs - och Sommarpersonal Lagerarbetare

AB Åbro Bryggeri · Vimmerby

·

Ansök senast 28 feb. (1 dag kvar)

Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier som har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet.


Till Åbros centrallager i Vimmerby söker vi ett flertal lagerarbetare/orderplockare för arbete under sommarperioden. Arbetet som orderplockare innebär huvudsakligen att sammanställa kundorder till plockpall. Arbetet är fysiskt krävande vilket innebär att du måste ha en god fysik.


Arbetet bedrivs i skift och du måste ha fyllt 18 år för att få arbeta hos oss.


Som person har du inga problem med att arbeta självständigt eller i grupp. Du måste ha ett välutvecklat ordningssinne, vara serviceinriktad, engagerad, stresstålig och noggrann. Meriterande är truckkort och vana vid truckkörning samt erfarenhet av lagerarbete.


Tjänsterna är tidsbegränsade under vår/sommarperioden med tillsättning enligt överenskommelse.


För mer information ring Plocklagerchef, Gustav Alexandersson, tfn: 0492-753 48 eller maila på gustav.alexandersson@abro.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB Åbro Bryggeri

Placering

Vimmerby

Kontaktperson

AB Åbro Bryggeri