Säsongs - och Sommarpersonal Ankommande Gods

AB Åbro Bryggeri · Vimmerby

·

Ansök senast 28 feb. (2 dagar kvar)

Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier som har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet.


På centrallagret i Vimmerby söker vi ett flertal medarbetare till ankommande gods för arbete under vår och sommar perioden.

Som medarbetare på ankommande gods kommer dina arbets-uppgifter bestå av godsmottagning, in- och utlagring av tomemballage, lagervård, truckkörning samt andra förekommande arbetsuppgifter. Arbetet bedrivs i skift.

Som person har du inga problem med att arbeta självständigt eller i grupp. Du måste ha ett välutvecklat ordningssinne, vara service-inriktad, flexibel, stresstålig och noggrann.

Det är meriterande om du har truckkort (3 tons motviktstruck) och är van vid truckkörning samt har erfarenhet av lagerarbete, dock inget krav.

Arbetet bedrivs i skift och du måste ha fyllt 18 år för att få arbeta hos oss. Du behöver också ha B-körkort.


För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Lagerchef Morgan Söderholm, tfn: 0492 – 75373 eller via mail: morgan.soderholm@abro.se


Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB Åbro Bryggeri

Placering

Vimmerby

Kontaktperson

AB Åbro Bryggeri