Säsongpersonal till reception, shop och café

Virserums Konsthall · Hultsfred

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Virserums Konsthall driver utställningsverksamhet samt shop och kafé. Vi har öppet 6 dagar i veckan, tisdag-söndag. Vi producerar och bygger våra egna utställningar. Vi har 15000-20000 besök per år. Vi söker personer som är vana vid att både arbeta i grupp och helt ensamma, där arbetsrytmen är varierande från ganska händelselös till mycket högt tempo. Du ska ha lätt att kommunicera med andra människor, vara van vid att ta den första kontakten och kunna anpassa dig till gästen. Svenska och engelska är krav. Kunskaper i tyska är meriterande.

Du öppnar och stänger utställningar, ger information om utställningar och om turistattraktioner, sköter och redovisar kassa, tillagar enklare maträtter, serverar, diskar, städar, säljer i shop och ordnar i shop och annat som hör ihop med dessa uppgifter. Arbetsuppgifterna genomförs utifrån folkhälsomyndighetens riktlinjer för att skydda dig och besökare från smitta.

Arbetet gäller huvudsakligen sommarsäsong (juni-augusti) med schemalagd arbetstid, 50-75 %. Men det är en fördel om du kan arbeta helger redan under våren.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Virserums Konsthall

Placering

Hultsfred

Kontaktperson

Virserums Konsthall

Ansök via mejl