Saneringstekniker sökes till Ocab Luleå

StudentConsulting · Luleå

·

Ansök senast 23 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen och gillar att arbeta fysiskt. Som saneringstekniker hos Ocab kommer du ingå i ett härligt team och kommer ta dig an utmanande arbetsuppgifter.

Information om uppdraget:

Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning med etablering på 50 orter i Sverige. De omsätter omkring 700 Mkr och har cirka 650 medarbetare. Ocab utför tjänster inom sanering, rengöring, avfuktning och genomför olika typer av utredningar inom byggnadsmiljö. Ocab sanerar även asbest, radon, mögel, rengör klotter och utför besiktningar. De erbjuder jour dygnet runt 365 dagar om året för åtgärd av akuta skador. Genom att kontinuerligt satsa på utveckling inom kvalitet och miljö har Ocab förvärvat kompetens, resurser och utrustning för att kostnadseffektivt begränsa och åtgärda skador. Kunder är försäkringsbolag, bygg- och fastighetsbolag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, industri samt offentlig sektor.

Du kommer bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till våran kund Ocab.
Som saneringstekniker ingår du i ett team. Du kommer arbeta med många sorters skador inom sanering
-exempelvis rivningsarbeten, byggstädning, brandsanering och avfuktning.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med chans till övertagande.
Arbetstiderna är vardagar mellan 07-16.
Anställningsstart när vi hittat rätt kandidater till tjänsterna.

Detta söker vi:

Krav för denna tjänst är att du innehar körkort B. Vi söker dig som har erfarenheter inom byggbranschen, detta för att klara av arbetsuppgifterna.
Har du SSG, asbestutbildning, fallskydd eller skyliftutbildning är det ett plus.
Vi söker dig som är driven och har lätt för att ta dig an nya utmanande arbetsuppgifter med humöret på topp. Vi ser gärna att du kan vara är självgående, du ska ha ett noggrant arbetssätt med säkerheten i fokus. Då du varje dag kommer ingå i ett team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och är en lagspelare.
Eftersom arbetet emellanåt är fysiskt krävande ser vi att du som söker innehar god fysik. Låter detta som något för dig? Lämna in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Alla frågor rörande tjänsten besvaras av ansvarig på StudentConsulting.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Luleå