Jobbsafari är en del avschibsted logo

Samordnare

Care Allomsorg AB · Stockholm · Ansök senast 27 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Samordnare

Nyfiken och kompetent samordnare och boendestödjare sökes.

Vi söker dig som vill utvecklas som samordnare för boendestödsverksamheten hos oss. Du har erfarenhet av boendestödsarbete inom verksamhetsområde funktionshinder och/eller socialpsykiatri och känner att det nu är dags att utvecklas vidare som samordnare. Hos oss kommer du att få en viktig roll i utformningen av vårt nya boendestödsteam.

ARBETSUPPGIFTER

Du har ett kundansvar vilket innebär att du ordnar bemanning, fungerar som stöd och bollplank åt våra boendestödjare och följer upp våra ärenden för dina kunder. Du kommer även att ha några boendestödsärenden själv.

Samordning innebär att du har kontakt med biståndshandläggare, svarar på frågor från potentiella kunder och från kommunens handläggare. Du tar fram genomförandeplaner, sköter viss dokumentation, schemalägger personal, planerar och eventuellt genomför utbildningar. Du jobbar med att bemanna och introducera personal för våra kunder, att ta in nya kunder och bemanna dessa ärenden med lämplig personal. Du ska också kunna stödja och vara bollplank till boendestödjarna i hur de kan hantera kunderna. Till din hjälp har du i första hand oss som redan jobbar som samordnare för boendestöd.

Du kommer också delvis att arbeta som boendestödjare. Både med befintliga kunder inom boendestödsverksamheten och med de nya kunder som väljer oss som utförare.

Som boendestödjare hos Care Allomsorg arbetar du utifrån verksamhetens mål där stödet alltid utgår från kundens behov och önskemål på ett målmedvetet och professionellt sätt med att stödja människor med psykiska/neuropsykiatriska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi arbetar med riktat motivationsarbete i syfte att den enskilde kunden ska utveckla sina förmågor och bli så självständig i sitt vardagsliv som möjligt.

Samverkan är en viktig del i arbetet och i din roll verkar du aktivt för att främja ett gott samarbete både internt inom Care Allomsorgs verksamheter och externt med olika aktörer.

KVALIFIKATIONER

Som samordnare har du det övergripande ansvaret för att boendestöds-verksamheten hos Care Allomsorg utförs så bra som möjligt för dina kunder.

Du får gärna ha en akademisk utbildning som exempelvis beteendevetare eller socionom. Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med psykiska och fysiska neuropsykiatriska- eller intellektuella funktionsnedsättningar. Dokumentation är en viktig arbetsuppgift och att du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Arbetet som samordnare inom boendestöd hos oss förutsätter att du har en professionell inställning, är flexibel, förändrings- och utvecklingsinriktad, självgående, tydlig och strukturerad.

Som person är du trygg i dig själv, nyfiken, empatisk, engagerad och lyhörd mot kunder och närstående samt har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Vi sätter stort värde på ett positivt synsätt. Stor vikt kommer vid rekryteringen att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt

Vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss en kontinuerlig handledning och fortbildning i en verksamhet som är lärande och som arbetar evidensbaserat. Förutom boendestöd arbetar Care Allomsorg även med personlig assistans, hemtjänst samt ledsagning och avlösning främst för barn och ungdom.


Om du är intresserad av tjänsten som samordnare/boendestöd mailar du din ansökan till ansokan.bs@careallomsorg.se och märker den med BS-Samordnare.



För mer information om företaget se vår hemsida www.careallomsorg.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Care Allomsorg AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Care Allomsorg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons