Jobbsafari är en del avschibsted logo

Samordnare hemtjänst,

Proffssystern i Stockholm AB · Sollentuna · Ansök senast 29 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Proffssystern är ett hemtjänstföretag med över 200 anställda som idag är verksam i flera kommuner i norra Stockholms län. Med huvudkontoret i Akalla/Kista.

Vi söker nu en samordnare som har erfarenhet av självständigt arbete som samordnare i hemtjänsten. Det är önskvärt att du har arbetat själv som personal i hemtjänsten. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som samordnare har du ett nära samarbete med dina kolleger och verksamhetschef för att se till att våra omsorgstagare får sina beviljade insatser. Du har ett helhetsperspektiv när det gäller verksamhetens behov. Du kommer bli "spindeln i nätet" inom vår hemtjänst, ansvara för schemaläggning och bemanning på kort - och lång sikt. I din roll som samordnare har du både interna och externa kontakter såsom, biståndshandläggare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, anhöriga, läkare samt andra myndigheter. Vidare har du regelbundna kontakter med ekonomiadministratören när det gäller redovisning av utförda timmar samt personalens arbetstid varje vecka. Andra förekommande arbetsuppgifter är larmkontroll på trygghetslarm, nyckelutlämning samt ansvar för företagets bilar.


Samordnaren ansvarar för alla moment i hanteringen av Pulsen Combine och Phoniro Care. Fakturering och andra förekommande arbetsuppgifter inom hemtjänstadministration. Inhopp i omsorgsarbetet kan förekomma. Administrativa arbetsuppgifter rörande personlig assistans kan förekomma. Erfarenhet från Pulsen Combine är meriterande. Stor erfarenhet av schemaläggning och bemanning är ett krav. Ordningsam, lyhörd och bra på att samarbeta är viktiga egenskaper för denna tjänst. Erfarenheter av bemanningssystemet MobilOmsorg är önskvärt. Förmåga att se helheter i arbetsflödet, kunna prioritera och hantera många frågor samtidigt är värdefulla förmågor att besitta. Bra svenska i tal och skrift är ett krav. För att trivas på Proffssystern och med denna tjänst är det också bra att vara flexibel och lösningsfokuserad.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Proffssystern i Stockholm AB

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Proffssystern i Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons