Samordnare Fastighetsdokumentation Region Uppsala

Samordnare Fastighetsdokumentation Region Uppsala

Capto HR AB · Uppsala · Ansök senast 31 juli (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi som arbetar på Fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi söker nu en Samordnare fastighetsdokumentation som vill arbeta med samhällsviktiga fastigheter till Teknikavdelningen.

Om arbetsgivaren - Fastighet och service

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 500 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 760 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset.

Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Om tjänsten

I rollen som Samordnare Fastighetsdokumentation kommer du att ansvara för förvaltningens fastighetsdokumentation:

Utleverans av rätt underlag och ritningar till uppstartade projekt

Kvalitetssäkring och arkivering av inlevererade underlag och ritningar från avslutade projekt

Nära samarbete med teknikspecialister och fastighetsförvaltare för att ta fram relevanta underlag i olika utredningar och som underlag för hyresdebitering

Till din hjälp och för merparten av det operativa arbetet har du en inarbetad och kompetent grupp upphandlade konsulter. Du kommer att ansvara för att leda och prioritera och följa upp dessa konsulters arbete och att stötta konsulterna i kommunikationen med övriga verksamheten. Så att arbetet fungerar så smidigt, effektivt och friktionsfritt som möjlig,

Du skall också aktivt leda kravställningen inom fastighetsdokumentation och driva utvecklingen inom området tillsammans med respektive systemförvaltare.

Du tillhör Teknikavdelningen som består av 18 medarbetare med olika specialistkompetenser inom fastighetsteknik, dokumentation och vårdfunktionsplanering. Du blir en del av en unik grupp engagerade medarbetare som präglas av ett tätt samarbete och god stämning.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av fastighetsdokumentation och digital dokumentation. Har du erfarenhet av BIM, CAD och Revit och digitala dokumentationssystem såsom MasterConcept och IBinder är det meriterande, likaså om du har för tjänsten relevant utbildning på högskolenivå. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Självklart är du en datorvan person som snabbt sätter dig in i olika typer av systemstöd.

Som person är du kommunikativ, tydlig och noggrann. Du trivs med många kontaktytor såväl internt som externt och har ett pedagogiskt förhållningssätt i kommunikationen med andra. Vidare är du strukturerad, ordningsam och tycker om att verka för ett ständigt förbättringsarbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Krav

Erfarenhet inom fastighetsdokumentation. Kunskaper om CAD och Revit. Ordningsam, tydlig och drivande samt God svenska i tal och skrift och mycket god datorvana

Meriterande

Erfarenhet av BIM och Erfarenhet av digitala dokumentationssystem

Relevant utbildning på högskolenivå

Övrig information

Du är placerad vid Akademiska sjukhuset. Tjänsten är heltid tillsvidare. Tillsättning snarast enligt överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här! https://www.youtube.com/watch?v=8xHwsgikeO8

Och läs om våra förmåner här! https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel på 018-611 00 00.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capto HR AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Capto Hr AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons