Jobbsafari är en del avschibsted logo

Samordnare Bygg

Prestigo AB · Göteborg · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du spindeln i nätet på Prestigo bygg?

Prestigo är ett byggföretag i Göteborg och Stockholm som satsar på att anställa de bästa hantverkarna. Vi är övertygade om att drivkraften att vilja vara stolt över sitt jobb ger en stor tillfredsställelse och påverkar både anställda, vårt företag och våra kunder positivt.

Vår verksamhet växer och vi letar nu efter nästa person in i vårt gäng i Göteborg.

Du kommer att ansvara för lagerhållning och service av verktyg och maskiner. Du kommer även att arbeta med att planera, leverera och ibland bygga ställningar hos våra kunder. I mitten av 2022 kommer vi att expandera vårt lager. Då kommer du vara en viktig del i att utveckla stödfunktionerna till våra hantverkare och det finns möjlighet att på sikt ta en arbetsledande roll hos oss.

Vi tror att du är riktigt duktig på ditt jobb och har en attityd som gör att du hugger i där det behövs, och för att trivas hos oss och göra ett bra jobb i den här rollen tror vi att du:

  • Har arbetat några år med ställningsbyggande eller annat inom bygg
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Är uppskattad av både kunder och kollegor
  • Pratar och skriver bra svenska

För att trivas hos oss och göra ett bra jobb så behöver du kunskaper i svenska, polska och/eller engelska. Det är också ett plus om du har någon form av utbildning inom projektledning. Dessutom tror vi att du har en god känsla för service och är rädd för kundkontakt.

Det är de hårda, lite mer formella kraven, men kanske viktigare för oss är att du har en stor passion för det du gör, är noggrann och strukturerad och trivs i bolag med stor transparens och i ett gäng med bakgrund i flera olika länder och kulturer där det är raka puckar.

Tjänsten är en heltidstjänst med start så snart som möjligt. För rätt person erbjuder vi både bra lönevillkor, arbete med kompetenta och glada kollegor och stor möjlighet till eget ansvar och utveckling.

Körkort kategori C är meriterande.


Läs mer om oss på www.prestigo.se

Har du frågor om tjänsten, ring Adam Wartecki på 031-3130202

Skicka din ansökan (CV) till jobb@prestigo.se VI hanterar alla ansökningshandlingar enligt GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prestigo AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Prestigo AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons