Säljfokuserad VD till teknikbolag, Västerås

Sportive People · Västerås

·

Ansök senast 2 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu efter en VD med operativt säljansvar. Vi letar efter en person med stort säljdriv och säljansvar som med sin motiverande ledarstil leder bolagets arbete framåt till nästa nivå. Har du erfarenhet från industri, personal och av kundrelationer? Vill du ha stort inflytande, uppskattar en arbetsplats med korta beslutsvägar? Då är det här jobbet för dig!

Om verksamheten
Du kommer få möjlighet att arbeta i ett mindre företag med en stark entreprenörsanda. Företaget omsätter idag cirka 50 miljoner och består av 12 st anställda. Bolaget ingår i en större industrikoncern som alla har en mycket god lönsamhet.

Mer om tjänsten
I tjänsten som VD rapporterar du direkt till styrelsen/ägarna. Du blir anställd som VD med operativt säljansvar och kommer att arbeta med kundbearbetning, leda vårt säljarbete framåt och skapa nya kunder såväl som att vårda befintliga kundrelationer, men som VD är din främsta uppgift att utveckla organisationen och verksamheten med din motiverande ledarstil. Du är ytterst ansvarig för kontoret, personalen och att driva verksamheten framåt.

Jobbet handlar mycket om att förstå kundens utmaningar och behov, och kunna översätta dessa till tekniska helhetslösningar. Med andra ord förstår och talar du både kundens och våra teknikers språk. Vår arbetsplats utgörs av ett tajt team där alla har en viktig roll att fylla. För att trivas här behöver du tycka att försäljning, teknik och ledarskap är riktigt, riktigt roligt. I gengäld kommer du få leda ett framgångsrikt företag med starka produkter där du har stort inflytande över ditt arbete och jobbar mot tydliga mål.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat i ledande ställning med B2B i några år och nu vill ta nästa kliv in i en ledande roll. Du känner dig hemma bland kunder och samarbetspartners. Du har erfarenhet från försäljning inom industri/teknik. Du gillar utmaningar, tar initiativ och har stort engagemang. Vi söker dig som intar ett framtidsperspektiv som utmanar vårt sätt att tänka, där du agerar sparringpartner mot kollegor och ägare. Positiv, affärsmässig och prestigelös är andra egenskaper som är högt värderade. Du trivs i bolag med en stark entreprenörsanda och som person triggas du av att nå dina uppsatta mål samt att inspirera dina medarbetare till att göra detsamma.

Erfarenheter
  • Försäljningserfarenhet och erfarenhet av att leda andra säljare
  • Dokumenterad ledarskapserfarenhet
  • Teknisk förståelse och gärna erfarenhet från industri
  • Meriterande med erfarenhet från mindre bolag/entreprenörsbolag
  • Meriterande med Högskoleutbildning men ej ett krav
  • Flytande i Svenska och engelska
Maila din ansökan och bifoga CV genom ansökningsknappen nedan. När vi fått in din ansökan kommer vi ge ut mer information om bolaget. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31/12.

Plats:
Västerås, Sverige

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.
I denna rekrytering samarbetar Bolaget med Sportive People. Frågor om rollen och processen kan ställas till rekryteringskonsult Tommy Svensson. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sportive People

Placering

Västerås

Kontaktperson

Tommy Svensson

016-3160225