Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljchef kassa Stora Coop Falun

Säljchef kassa Stora Coop Falun

Coop · Falun · Ansök senast 31 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en ledare med passion för mat som är redo för nya utmaningar! Du kommer att leda ett arbetsteam där ni tillsammans skapar en inspirerande avdelning som lockar kunden till köpglädje. Du kommer ingå i butikens ledningsgrupp där ni aktivt arbetar för butikens ständiga utveckling.

Du bör ha ett starkt sinne för affärer och vill verka för att skapa en serviceinriktad kassaavdelning där kunden alltid står i centrum. Du har en positiv inställning och bra problemlösningsförmåga. Vidare trivs du med ett högt arbetstempo och varierade arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av dina medarbetare är en stor del av din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap samt ha ett coachande och stöttande förhållningssätt. I rollen ingår ekonomiskt ansvar, personalansvar och du kommer hålla både löne- och utvecklingssamtal samt sköta avdelningens schemaplanering.

Som säljchef ingår du i butikens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar strategiskt för butikens ständiga utveckling. Du rapporterar direkt under butikschef. Din roll kräver att du är mål- och resultatinriktad, med ett utpräglat sinne för ordning och reda med gedigen och dokumenterad kunskap och erfarenhet från ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer angående tjänsten kontakta butikschef Erik Nilsson tfn: 010-741 92 00.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV, senast den 31 augusti 2021. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag via www.coopmitt.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Coop

Placering

Falun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons