Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare/Kundtjänst sökes till vårt kontor i Löddeköpinge Start omgående, Fast lön enligt...

Stockholms Elbolag · Kävlinge

·

Ansök senast 30 maj (42 dagar kvar)

Stockholms Elbolag och dess systerbolag Svealands Elbolag & Cheap Energy växer och söker nu fler medarbetare på heltid samt deltid till vår Försäljning och winback-avdelning med kontor i Löddeköpinge. Arbetstider är måndag till fredag, kl 07:30-16:30 alternativt arbetstider enligt överenskommet. Alla tre bolagen expanderar i hög hastighet så vi söker nu medarbetare som trivs med högt tempo och vill vara med på företagets fortsatta spännande resa.

Arbetsuppgifter
Försäljning och winback-avdelningen är en ny avdelning på koncernen och kommer bestå utav varm-försäljning samt enklare arbetsuppgifter inom kundservice. Vi använder oss utav telefon, sms och mail för att kontakta våra kunder så datorvana är en merit.

Vem är du?
Du som söker tjänsten ska brinna för service, försäljning och att var lösningsorienterad. Vi har högt tempo på företaget och snabba beslutsvägar så vår förhoppning är att du trivs med fartfyllda arbetsdagar. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet inom försäljning eller kundservice. Du ska kunna arbeta såväl individuellt som i grupp. Vi önskar någon som besitter en god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, andra språk är meriterade.

Utbildning sker internt hos oss på bolaget vid anställningsstart.

Om du känner att beskrivningen ovan passar dig så kan vi erbjuda en givande, spännande och underhållande arbetsplats med grymma kollegor! Vi jobbar hårt men lägger lika stor vikt vid att ha det roligt på jobbet!

Tjänsten är tillsvidare på heltid/deltid med tillträde så snart du har möjlighet.

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholms Elbolag

Placering

Kävlinge