Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare/affärsutvecklare

ATSA-huset · Gävle · Ansök senast 16 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vill du arbeta som säljare på en spännande och växande designbyrå med produkter som är helt unika på marknaden och samtidigt vara delaktig i att utveckla bolaget framåt? Då är det dig vi söker.


Vilka är vi?

Känner du igen känslan av att gå ut med din dator en solig dag och inte se något på din datorskärm? Lovisa of Sweden är en Gävlebaserad designstudio som jobbar med innovation och utveckling av produkter och möbler för utomhusbruk och med våra produkter löser vi exakt det problemet. Vi grundades i slutet av 2018 och är idag känd för världens första utomhuskontorsmöbel The Bug som är anpassad för kontorsarbete utomhus. För oss är hållbarhet viktigt och vi brinner för planeten och människan. Allt från design till produktion sker i Gävleborg. Vi är fortfarande ensamma på marknaden och intresset för våra produkter är stort. Vi har blivit publicerade i stora svenska och internationella tidningar, blivit rankade på ”trendlistor” och vunnit flera priser för våra innovationer. I september i år ställer vi ut på prestigefyllda Maison&Objet i Paris och i vår kundportfölj ligger multinationella bolag och stora svenska fastighetsägare.


Vem är du?

Vi söker nu dig som vill vara med och bygga upp och utveckla denna business. Då vi är under tillväxt kommer fokus framför allt ligga på affärsutveckling och försäljning, vilket innebär att vi letar efter dig som är utåtriktad, driven och ambitiös. Vi ser gärna att du är en person som har genuin passion för kundkontakt och ansvarstagande. Du får gärna vara en intraprenör som kan ta egna initiativ och kan föra vissa delar i ett projekt för egen maskin. Ett plus är om du har kunskaper om att vara en startup, kanske har du själv tidigare drivit bolag?


Tjänsten

Som affärsutvecklare kommer du tillsammans med Lovisa att skala upp verksamheten, designa en säljorganisation och utveckla vår affärsmodell så att den blir skalbar och internationellt lönsam. Målet är att nå en balans mellan korta och långsiktiga affärer, mellan små och stora kunder, mellan privata och offentliga aktörer.


Som säljare på Lovisa of Sweden kommer du att fokusera på att identifiera och bearbeta nya kunder för att skapa nya affärer åt företaget och även knyta viktiga kontakter med Återförsäljare, agenter och distributörer. Du utvecklar och förstärker även relationer med befintliga kunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa goda starka relationer med våra kunder. Tillsammans med Lovisa kommer du att sälja in produkter till kund och Du kommer sedan själv att ansvara för att det blir en affär.


Du kommer med andra ord att få göra många olika saker och det kommer vara roligt, gå fort och vara utvecklande.


Som person ser vi gärna att


  • Du knyter kontakter, är duktig på att bygga relationer och har lätt för att prata med nya människor
  • Du har en säljande och engagerande personlighet
  • Du är ödmjuk och gillar utveckling
  • Du går igång på att lösa komplexa problem, ha ansvar och driva igenom ställda mål
  • Du ska brinna för affärer och affärsutveckling
  • Du är Självgående och Disciplinerad, Professionell, Uthållig, Initiativrik, Stabil och Lojal
  • Du har erfarenhet inom försäljning. Ett extra plus om du har erfarenheter av försäljning inom B2B, privat-, semioffentlig- och offentlig miljö och ett befintligt upparbetat kontaktnät.
  • Du behärskar både svenska och engelska
  • Du har B-körkort
  • Kunskap inom Adobe-serien och Officepaketet är meriterande


Vi är i en växande fas med goda framtidsutsikter. Detta är en projektanställning på 100% i sex månader med goda möjlighet till förlängning för rätt person.


Vi ser gärna att du har högskoleexamen eller motsvarande inom området försäljning eller affärsutveckling eller annat relevant område. Erfarenheter inom yrket är meriterande.


Varmt välkommen med ditt CV och motiverande brev senast den 16 april till lovisa@lovisaofsweden.se (OBS! Ny mejladress för er som varit in här tidigare). Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras endast via mejl. Vi är så nyfiken på att höra vem just du är.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ATSA-huset

Placering

Gävle

Kontaktperson

Lovisa of Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons