Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare

Resinex Nordic AB · Jönköping · Ansök senast 4 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du vår nya Säljare?

För att möta framtidens möjligheter och ökade krav söker vi en säljare som kommer att arbeta med den nordiska marknaden.

Om Rollen

Vi ger dig chansen att få arbeta för en ledande europeisk och tillika nordisk polymer distributör. Som en del av Resinex representerar du många världsledande plast producenter som t.ex. Dow, DSM, Braskem, TRINSEO, Arkema och RAVAGO som producerar compounds i våra egna fabriker runt om i Europa.

Som medlem i vårt nordiska säljteam kommer du driva försäljningen och marknadsföringen av vissa av våra produkter hos nya och befintliga kunder, detta gör du bland annat via besök, mail och telefon hos bearbetare inom den svenska plastindustrin.

Du arbetar i nära samarbete med den övriga nordiska säljorganisationen, bestående av både ute och innesäljare. Vid sidan av den nordiska organisationen samarbetar du även med dina kollegor ute i Europa såsom produktchefer, tekniker, segmentledare m.m.

Din Profil

Vi tror att du har arbetat ett antal år och att du idag har eller tidigare har haft en roll inom plastindustrin. Du har stor erfarenhet från relevanta uppgifter och är sugen på att testa något nytt och spännande. Vi tror att du som person har en ödmjuk inställning till dig själv och din omgivning. Du har en egen drivkraft, ansvarskänsla och passion för att lyckas med det du ger dig in i. Erfarenhet av Wire & Cable är meriterande. Beroende på din kompetens och erfarenhet kan rollen anpassas.

Du har lång erfarenhet av försäljning, goda datakunskaper och rollen kräver mycket goda svenska och engelska kunskaper i både tal och skrift. Jobbet kräver att du har B-körkort.

Vi Erbjuder

Du utgår från hemmakontor alternativt från vårt kontor i Jönköping beroende på var du bor. Du får en fast lön samt viss resultatbaserad ersättning och tjänstebil ingår i tjänsten.

Ravago är världsledande inom recycling och som familjeägd koncern så värdesätter vi korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Som medarbetare på Resinex får du vara delaktig i en spännande utvecklingsresa med Europas ledande distributör.

Stella Rekrytering & Ledarskap hjälper oss i det här uppdraget. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sören Holmlind på 0706 - 70 25 52.

Om Resinex

Resinex är den ledande distributören av polymerer och elastomerer i Europa och Turkiet. Resinex ingår i Ravago gruppen som omsätter mer än 6 700 000 ton i polymerer, gummi och kemikalier. Har försäljning till mer än 50 000+ aktiva kunder via mer än 325 lokala enheter utspridda över 65 länder i hela världen. Ravagos tillverkning består av 45 tillverkningsenheter av vilka 18 enheter utgörs av återvinnings och compounding enheter i Nordamerika, Europa, Asien och Afrika med en sammanlagd kapacitet att hantera mer än 1 00 000 ton, 16 produktions enheter som erbjuder färdiga lösningar för konstruktions branschen finns i Europa och dessutom finns 7 fabriker och 6 applikations laboratorier för den kemiska industrin. Vi är ca 8 000 medarbetare inom koncernen varav ca 500 anställda på Resinex. www.resinex.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Resinex Nordic AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Sören Holmlind

0706702585

Dela jobbannonsen

Anmäl annons