Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare

Unilin · Stockholm · Ansök senast 27 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sedan 2013 ägs varumärket Pergo av Mohawk Industries, Inc., världens största golvföretag med verksamhet i Nordamerika, Europa, Asien och Australien. Pergo och andra varumärken som ingår i produktportföljen, produceras och ägs av golvdivisionen i UNILIN bvba, baserad i Belgien. Som arbetsgivare framstår UNILIN som ett passionerat och innovativt företag. På alla nivåer är entreprenörskap kärnan i UNILIN:s framgång. Företagskulturen präglas av investeringar i hållbara produktinnovationer och humankapital.

Till den svenska verksamheten söker vi just nu efter en driven Säljare med erfarenhet från rådgivande försäljning mot framför allt byggvaruhandeln. Varumärket PERGO är marknadsledande inom hårda golv och välkänt för högkvalitativa och hållbara produkter.

I rollen som säljare ansvarar du för att bearbeta och utveckla befintliga kundrelationer, etablera nya samt vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt. Du ger dina återförsäljare kommersiellt och tekniskt stöd med support från teamet kring dig. Bolagets produktportfölj är bred och du kommer att erbjuda kunderna produkter från flera olika varumärken och golvkategorier.

VI ERBJUDER
En stimulerande och affärsutvecklande roll i en spännande organisation, där du har möjlighet att påverka och vara delaktig i den framtida tillväxtresan. Bolagets kultur präglas bland annat av kundfokus, nytänkande & passion och ”tillsammans-andan” är påtaglig.

OM DIG
Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare samt har en fingertoppskänsla för kundbehov och affärer. I denna roll har du många kontaktytor, både internt och externt, och verkar i en miljö av föränderlighet, prestigelöshet och tydlighet. Vidare är du nyfiken och intresserad av marknadstrender inom ”home improvement”-sfären. Branschen är i en föränderlig fas vilket gör att du måste ha tydlig vilja att lära och ta till dig nya saker för att på bästa sätt förstå kundernas behov.

Du har en stark egen motor och jobbar målinriktad samtidigt som du är lyhörd och flexibel. Avslutningsvis är du pålitlig och ansvarstagande - detta gör att du vinner förtroende och bygger långsiktiga relationer, både med kollegor och kunder.

Erfarenheter och kompetenser
  • Erfarenhet från B2B-försäljning mot byggvaruhandeln/retail/DIY
  • En bakgrund inom rådgivande försäljning. Du får dessutom gärna vara praktiskt intresserad och kunnig för att agera så professionellt som möjligt mot kunderna
  • Du har ett modernt arbetssätt där CRM-system och digitala verktyg är en naturlig del av din arbetsdag
  • Du har en JA-sägar-attityd där du gärna är med i utvecklingsprojekt, både internt och externt
Placering för rollen är i Stockholm och du utgår från ett hemmakontor. Majoriteten av dina kunder finns i Stockholmsområdet vilket innebär att dagsresor är en naturligt del av rollen.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar UNILIN med SalesOnlys rekryteringskonsult Linus Nilsson. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande - skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 23 oktober. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linus på linus.nilsson@salesonly.se.

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Unilin

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons