Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare

Bergvik Sweden · Stockholm · Ansök senast 24 sep. (40 dagar kvar)

Heltid

Driven säljare
Stockholmsregionen / Mälardalen 

Nu söker vi en säljare med främsta uppgift att ta över och utveckla försäljningen i regionen mellan och södra Sverige. Rollen som säljare kommer innefatta bearbetning av både befintliga och nya kunder där du självständigt kommer att sköta försäljningsprocessen från första kontakt till order. Ditt arbete kommer att bedrivas i nära samarbete med säljgruppen och andra stödfunktioner som CAD / Revit Design, marknad och projektledning.

Med ett så geografiskt stort distrikt blir det mycket resande i tjänsten. Tjänstens placering är ganska flexibel runt Stockholmsregionen / Mälardalen.

För att bli framgångsrik i rollen ska du brinna för entreprenörskap, vara en produktiv och självgående person och ha ett mycket starkt säljdriv. Du har förmågan att lyssna in kundernas behov, är lyhörd och bygger förtroende. Att hitta den för kunden bästa lösningen och få avslut i affärer är en stor drivkraft för dig. Du är tävlingsinriktad, social och positiv. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

  • Du har god erfarenhet av B2B försäljning, gärna inom el- eller byggindustri
  • Tekniskt intresserad och kunnig samt van vid försäljning mot kunder inom bygg / industri
  • Minst gymnasieutbildad, gärna med inriktning el / teknik eller motsvarande
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Bra datorvana
  • Har körkort med B-behörighet

 

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Frågor kan ställas till Managing Director Erik Törnqvist 0270-728 00, info@bergvik.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mailadressen utan via ansökningsknappen.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Bergvik Sweden AB tillverkar, säljer och installerar tekniska installationsgolv, jord-bävningssäkra golv samt lastbärande installationstak. Våra produkter installeras framförallt i tekniska utrymmen som ställverk, kontrollrum, datorhallar mm. Vi är idag fyra bolag inom Bergvik koncernen med egen verksamhet i Sverige, USA, Sydafrika samt Australien. I Sverige startade verksamheten 1970 och ligger nu i Bergvik utanför Söderhamn, i Bergvik Sweden AB är vi idag 16 anställda och omsätter ca 60 Mkr.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bergvik Sweden

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen