Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare

Max Frank AB · Göteborg · Ansök senast 20 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Utesäljare 
Västra Sverige

Vill du vara med på en resa i ett expansivt bolag med en framåtlutad attityd, då är du kanske vår nya kollega. 

Vi strävar alltid efter långa och ömsesidiga relationer med våra kunder och medarbetare. För detta är respekt, tillit och förståelse för varandra en stark drivkraft.

Vi är en enkel platt organisation där det är viktigt med prestigelöshet, vi är alla lika mycket värda och vi hjälper varandra när det behövs. Att vi delar med oss av våra kunskaper är en självklarhet, något som gör att vi ständigt utvecklas både som organisation och som medarbetare.

Om tjänsten 
Till vår region i västra Sverige söker vi nu en teknisk utesäljare med ansvar för att utveckla våra affärer i regionen på fältet. Dina kunder kommer att vara större och mindre entreprenörer. Du kommer att vara en del av vår grupp av utesäljare som jobbar tillsammans i olika delar av Sverige, samt en mycket viktig länk till våra kunder och driva försäljningen mot våra kunder i regionen.

Du jobbar nära våra utesäljare som sitter på kontoret i Malmö och rapporterar till försäljningschefen i Sverige. Bolaget i Malmö är även huvudkontor för de nordiska länderna och vi jobbar en hel del tillsammans övergränserna samt utbyter kunskap och erfarenheter. 

Dina arbetsuppgifter består av att:

  • Ansvara för kundrelationer i regionen tillsammans med innesäljarna
  • Agera rådgivare och vägleda kunderna i produktval och specifikationer
  • Ansvara för kundrelationer i kundportföljen och utveckla nya
  • Leta upp och bearbeta projekt och kunder som kan tänkas behöva produkter i vårt sortiment

Du kommer att ha huvudansvar i kundrelationen - från första kundkontakt, till avslut och vidareutveckling av kunden. Du arbetar nära våra innesäljare, vår försäljningschef, teknisksupport och kollegorna i säljteamet. Tillsammans sätter vi spelplanen för kundaktiviteter, kundbearbetning och strategiska säljinsatser. 

 

"Jag har jobbat inom Max Frank i ungefär ett år och trivs verkligen i företaget då vi är en lite mindre organisation i Sverige men som har en stor tillväxt och mycket händer inom bolaget. Bolaget ingår i en tysk koncern där individen står i centrum och vi har en mycket bra sammanhållning i en internationell miljö.

Vi har roligt på jobbet, högt i tak och kavlar upp armarna när det behövs. Detta ger en kul och stimulerande miljö att arbeta i. Vi ger dig som kollega en arbetsplats där du gör skillnad, syns och arbetar i ett team med bra kollegor. Jag valde själv Max Frank för att jag mötte inspirerande kollegor och ett spännande företag att jobba för."

Läs mer om vad Kalle Gustafsson, försäljningschef, m.fl. har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/maxfrank

 

Din profil

  • Du har erfarenhet från teknisk försäljning
  • Du är säljdriven och bra på rådgivning med förmåga att skapa goda relationer
  • Du har förmåga att stödja kunder i säljprocessen
  • Du är uthållig och prestigelös
  • Du har förmåga att vara strukturerad och noggrann i ditt arbete
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

För att arbeta hos oss behöver du dessutom mycket god förmåga att förstå kunders behov och omsätta dem till en lösning som är bra för kunden och för företaget. Du har god förmåga att samarbeta med flera olika personer för att utveckla dig själv samt ge kunden den bästa lösningen. Du brinner för försäljning och kundrelationer och har ambitionen att göra skillnad. Du är en lagspelare med ett serviceinriktat och positivt sätt som bidrar till bra samarbete med både kollegor och kunder. 

Vi erbjuder
En rolig arbetsplats med stort tekniskt kunnande och en platt informell organisation, samt ett starkt varumärke på marknaden. Möjlighet att få arbeta med de bästa i branschen, i en organisation med kraft och visioner. Vi är en stor koncern med visioner och med ett framgångsrikt bolag i Sverige. Vi har ett målstyrt arbetssätt, men samtidigt frihet under ansvar. Du erbjuds möjlighet att få djupare och bredare kompetens samt personlig utveckling baserat på dina önskemål inom försäljning eller teknik. Som arbetsgivare är vi mån om våra kollegor och visar uppskattning. Du kommer ha samarbete med nordiska kollegor och därmed utbyte med intressanta och kunniga människor. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-70 45 190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
MAX FRANK AB grundades 1964 i Malmö under namnet Rolf Dickman AB. Sedan 2012 ingår MAX FRANK AB i den tyskägda MAX FRANK koncernen med huvudkontor i Tyskland, Leiblfing. Med 17 dotterbolag världen över har företaget idag ca. 850 anställda, varav cirka 200 arbetar utanför Tyskland och betjänar byggbranschen i Europa, Mellanöstern, Australien, Asien-Stillahavsområdet, USA samt stora projekt i resterande av världen. Koncernspråk är engelska. 

MAX FRANK koncernen tillverkar själv merparten av vårt svenska sortiment, vilket borgar för hög kvalite´, spårbarhet samt rätt pris. Vi har en egen teknisk avdelning i Malmö, som gör beräkningar för Egcobox®, balkonginfästning, och övriga beräkningar och MAX FRANK koncernen till stora internationella projekt. Med ett komplett lagersortiment i Malmö och Stockholm, kan vi erbjuda våra kunder högsta service och snabba leveranser. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Max Frank AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons