Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare

Scapa Företagsservice AB · Malmö · Ansök senast 28 feb. (39 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Scapa Företagsservice AB befinner sig i en spännande och expansiv fas och söker nu dig som drivs av att etablera nya, givande och långsiktiga kundrelationer.

Om Scapa Företagsservice AB
Scapa är ett innovativt serviceföretag som inriktar sig mot företagsmarknaden. Vi brinner för att leverera trendiga, funktionella och kostnadseffektiva arbetsmiljöer till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi lyckas med detta genom vårt sätt att koordinera och kundanpassa våra servicetjänster med tillhörande produkter.
Vårt servicekoncept byggs upp av våra fyra affärsområden:
  • Vaktmästeriservice
  • Kaffeservice
  • Städ- och Hygiensservice
  • Inredning och Teknik
Våra kunder är allt från ägarledda fåmansbolag till börsnoterade. Vi gör ingen skillnad.

Vår prestigelösa företagskultur kommer från vår platta organisation. Stämningen är familjär och beslutsvägarna korta - oberoende roll inom företaget så jobbar vi alla för att säkerställa högsta upplevda kundnöjdhet.

Detta kan bli ditt nya jobb
Ditt huvuduppdrag blir att etablera nya relationer för att erbjuda kundanpassade tjänstelösningar inom servicemanagement för alla typer av företag och organisationer. Vi paketerar våra tjänster efter kundernas önskemål och förutsättningar för att bli en kostnadseffektiv och långsiktig samarbetspartner. Du kommer att få en avgörande roll i vår fortsatta utveckling med en stor portion eget ansvar och du kommer vara högst delaktig i att leverera värdefulla kundupplevelser. Konkret kommer du att jobba med försäljningsprocessens alla delar med fokus på nykundsbearbetning. Rollen är serviceorienterad och dynamisk och ställer stora krav på struktur och flexibilitet i din försäljningsprocess.

Du kommer även att bygga interna relationer då tjänsten kräver att du drar nytta av dina kollegors olika expertisområden och att dessa koordineras för att säkerställa nöjda och återkommande kunder.

Vem vi söker
Är du en snabbfotad relationsbyggare som drivs av att möta kundernas förväntningar och har förmågan att se utvecklingspotential i affären?Är du dessutom en utåtriktad person som stimuleras av att upptäcka nya affärsmöjligheter och skapa mervärde för kunderna?
Att vara en prestigelös lagspelare som trivs i högt tempo och som har mod att ta för sig är också förutsättningar för att trivas och lyckas hos oss på Scapa.

För dig är det lika självklart att ge bästa service till våra kunder, som att vara positiv och lyhörd. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av ett kundstyrt arbete med mycket eget ansvar och är van vid att jobba mot en tydlig målbild med kontinuerliga avstämningar. Det vore önskvärt om du kommer från samma bransch.

Övrig information:

Placering: Malmö
Krav: Körkort B
Omfattning: Heltid
Lön: efter överenskommelse
Tillträde: efter överenskommelse

Ansökan: Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till jobba@scapa.nu senast 2022-01-09. Märk mailet "Driven B2B-säljare" i ämnesraden. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsten besvaras av Julius Haraldsson och Claes Engström på
040-694 19 20 eller info@scapa.nu

Vi välkomnar sökande som kompletterar företaget avseende erfarenhet, jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi undanbeder oss all kontakt av annonsförsäljare, rekryterings och bemanningsbolag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Scapa Företagsservice AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Claes Engström

040-694 19 20