Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare

DM TAK AB · Huddinge · Ansök senast 20 sep. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker i första hand dig som har framgångsrik erfarenhet av anbudskalkylering inom bygg- eller takentreprenader. Om du nu inte har den exakta bakgrunden men upplever att detta är en typ av arbete som ligger naturligt för dig samt du generellt har nått höga resultat i andra eller liknande roller, så ber vi dig ändå att söka tjänsten.

I denna roll kommer du att genomföra kundbesök även inkluderande måttagning, kalkyl, offertskrivning, uppföljningar på telefon samt försäljning. Du trivs med att ge service både internt inom organisationen och externt till våra kunder.

Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta på höga höjder med användning av arbetsskydd eftersom du regelbundet gör takinspektioner på olika typer av tak. Om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig på säkerheten samt hur man förflyttar sig på tak. Du har normal till god datavana samt körkort för bil.

DM TAK är ett prisvinnande och framgångsrikt företag med höga kvalitetskrav och god intern organisation. En duktig säljare tar sig till företag som har bra produkter!

Är du rätt person för att vara med i ett vinnande team? I så fall skicka din ansökan redan idag!

ANSÖKAN
Ansök snabbt genom att fylla i din e-post nedan och välj fortsätt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DM TAK AB

Placering

Huddinge