Säljare

Pinscher Media · Göteborg

·

Ansök senast 27 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du tjäna bättre och jobba mindre?

Trött på ditt nuvarande säljjobb och vill göra en omstart efter julhelgen?

Vänligen läs vidare, det kanske är dig vi söker?

Arbetsbeskrivning
Pinscher Media växer trots rådande omständigheter och skall nu rekrytera ytterligare en stjärnsäljare till vårt team i Göteborg. Tjänsten innebär försäljning inom print samt digitala kanaler för våra samarbetspartners så som tex. Expressen/GT/Kvällsposten. Jobbet innebär att du fångar upp kundens behov och använder de plattformar du har att tillgå för att skapa lösningar som hjälper kunden i sin marknadsföring.

Vem söker vi?
Dig som har jobbat med annonsförsäljning innan - Du är orädd och nyfiken - Vill tjäna bra - Vill jobba 30 timmars arbetsvecka - Sitta ett stenkast från Avenyn - Älskar att uppnå resultat - Besitter hög social kompetens

Vidare är du kreativ, ambitiös, disciplinerad, positiv, van att jobba i team liksom självständigt och inte är rädd för att ha telefonen som ditt arbetsredskap.
  • Lön: Upp emot 25 000 beroende på erfarenhet + attraktivt provisionssystem.
  • Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning.
  • Tjänsten utgår från våra lokaler på Chalmersgatan i Göteborg.
  • Arbetstider: Mån- tors. 09.00 - 16.00. Fredag 09.00 - 15.00
Nyfiken på jobbet?
Sök jobbet genom att maila din cv och ett personligt brev till claes@pinschermedia.se, rubricera mailet med "Media säljare". Vänligen respektera vår kravställning och släng inte iväg något cv som inte passar in i ovanstående profil.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pinscher Media

Placering

Göteborg