Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare

MORE THAN LOVE AB · Härjedalen · Ansök senast 31 aug.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du intresserad av att lära dig mer och framför allt dela med dig av dina kunskaper om hur viktigt det är ha ett bra sexliv, oavsett om det är på egen hand eller tillsammans med någon annan? Är du social, har lätt för att para inför folk, besitter en säljande sida och sprider energi till dina medmänniskor? Då är du medarbetaren vi söker.

Vi söker dig som vill förmedla lust, njutning och glädje till de människor du möter. Sex är skönt, sex är kul och sex leder till orgasm. Ekvationen skulle kunna vara enkel, ändå är det allt för få som har ett bra sexliv.

Att arbeta som säljare på More Than Love, ger dig ett fritt och ett otroligt roligt extraarbete där du utvecklas som person. Hos oss får du möjlighet till obegränsad inkomst eftersom lönen är provisionsbaserad. Du styr över dina arbetstider och lägger ett schema utefter dina möjligheter.

Partyna är oftast inbokade på fredag och lördagskvällar, men de kan lika gärna vara på en vardagkväll. Det beror helt på kundens önskemål. Eftersom du styr över dina arbetstider går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet osv. Vi tror verkligen på vår slogan; "Alla har rätt till ett BRA sexliv!". Förhoppningsvis har vi alla sex, men vi tycker att alla ska ha RIKTIGT bra sex. Därför lägger vi stor vikt på att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare.

I arbetet ingår det även att svara på kundens frågor och att hitta rätt produkt för just hen. Stor del av vårt arbete består av rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet.

Just nu söker vi säljare, eftersom efterfrågan på våra sexpartyn är stor. Som säljare för More Than Love åker du ut på förbokade partyn. Visningsväskan innehåller våra mest populära produkter. Allt från skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Säljaren berättar om produkterna, visar upp dem, och alla som vill, får klämma och känna. Smaka på våra smaksatta glidmedel ingår också i visningen.

Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett sexparty med oss, då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåva till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser och produktpärmar. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter.

Lön: Provisionsbaserad.

OM DIG:

Vi söker personal som är:

- Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat

- Ordningsam

- Serviceinriktad

- Energisk och fantasifull

- Punktlig och pålitlig

- Samarbetsvillig, men ändå självgående

- Van och har lätt för att prata inför grupp

Krav:

- Grundläggande datorvana

- Tillgång till internet

- Har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift

OM OSS:

More Than Love grundades år 2005 av Åsa Bark. Sedan starten har vi varit ett av de snabbast växande företagen i branschen. Åsa är en driven och passionerad kvinna med målet att hjälpa och utbilda människor till ett bättre sexliv. More Than Love har under åren byggt upp ett rykte om att vara en pålitlig och tillförlitlig ”leksaksaffär” för vuxna, både i vår fysiska butik och på webben.

Våra homepartyn är bland de populäraste inom detta område. Vi fokuserar på att ge information, fakta, ha ett stort eget utbud som passar alla, låga priser och bra kvalitet. Våra säljare är lyhörda och hjälper på bästa sätt till, så att du som kund får de produkter som du söker och behöver.

Förutom hjälp, tips och råd i vår butik, anordnar vi även sexpartyn (även kallat homeparty, hemparty, erotikparty m.m) En av våra duktiga säljare dyker upp i ditt hem, på möhippan, firmafesten eller överraskningspartyt och visar upp ett axplock av våra produkter.

Är du intresserad av att göra tjejkvällen snäppet bättre och blanda mycket information med mängder av skratt, så är ett sexparty precis rätt val av underhållning.

Vi kommer att påbörja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Läs gärna mer information om tjänsten på vår hemsida www.morethanlove.se

OBS!!! Vårt kontor ligger i Trollhättan!!



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MORE THAN LOVE AB

Placering

Härjedalen

Kontaktperson

More Than Love AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons